Fallen Ghosts, το δεύτερο DLC για το Wildlands ανατρέπει τα δεδομένα!

H Ubisoft έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το Fallen Ghosts, το δεύτερο DLC για το Ghost Recon: Wildlands (μπορείτε να διαβάσετε το review μας κάνοντας click εδώ), το οποίο είναι βέβαιο ότι θα φέρει τα πάνω-κάτω, μετατρέποντας τους «κυνηγούς» σε… θηράματα! Ειδικότερα, το Fallen Ghosts DLC

θα διαδραματίζεται λίγο καιρό μετά την πτώση του καρτέλ της Santa Blanca και θα περιλαμβάνει 15 νέες αποστολές, 3 φρέσκες τοποθεσίες και 4 bosses τους οποίους οι άνδρες των Ghosts καλούνται να βγάλουν από τη μέση.

Ωστόσο, αυτή τη φορά το έργο της επίλεκτης ομάδας των Η.Π.Α θα είναι πιο δύσκολο από ποτέ, καθώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τους «Los Extranjeros», μία επίλεκτη ομάδα Βολιβιανών που λατρεύει να ξεπαστρεύει άνδρες της CIA. Το δεύτερο DLC του Ghost Recon: Wildlands απευθύνεται στους μπαρουτοκαπνισμένους gamers του γνωστού tactical shooter της Ubisoft, καθώς οι παίκτες θα αναλάβουν έναν χαρακτήρα από το level 30 και θα προσπαθήσουν να επιβιώσουν στην ζούγκλα της Βολιβίας χωρίς καν τα απαραίτητα. Στο Fallen Ghosts θα υπάρχουν 4 elite soldier classes (Armored, Elite Sniper, Jammer, Covert Ops), όπως επίσης και 6 νέα όπλα (που περιλαμβάνουν διαφορετικούς τύπους από assault rifles, sniper rifles και ένα crossbow με εκρηκτικά βέλη). Οι PS4, Xbox One και PC gamers που διαθέτουν το season pass του Wildlands θα αποκτήσουν πρόσβαση στο νέο DLC στις 30/5, ενώ η μεμονωμένη πώληση του θα ξεκινήσει στις 6 Ιουνίου (με το DLC να κοστίζει 15$).

The post Fallen Ghosts, το δεύτερο DLC για το Wildlands ανατρέπει τα δεδομένα! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα