Χαμός! Far Cry 5, Crew 2, South Park και το νέο Assassin’s έρχονται 2017 με αρχές 2018!

H Ubisoft από ότι φαίνεται έχει ετοιμάσει ένα πολύ δυνατό line-up για το τρέχον οικονομικό έτος του 2017 (ξεκινάει από την 1η Απριλίου και ολοκληρώνεται στις 31 Μαρτίου), με τίτλους που αναμένεται να ξετρελάνουν τους gamers. Όπως θα είδατε και από τον τίτλο του άρθρου, η Ubisoft μας ετοιμάζει τα Far Cry 5, Crew 2, το South Park:

The Fractured But Whole (που έχει καθυστερήσει) και το επόμενο Assassin’s Creed game.

Η παραπάνω αποκάλυψη έγινε στο πλαίσιο ενός meeting με τους επενδυτές της εταιρείας στο οποίο παρουσιάστηκαν τα οικονομικά αποτελέσματα για το οικονομικό έτος του 2016 (το οποίο ολοκληρώθηκε την 31 Μαρτίου του 2017). Όπως έγινε γνωστό, η Ubisoft σημείωσε εξαιρετική πορεία με τα κέρδη της να σημειώνουν αύξηση της τάξεως του 40.7% και να ανέρχονται στα 238 εκατομμύρια ευρώ με τις συνολικές πωλήσεις της να αγγίζουν το 1.5 δισεκατομμύρια ευρώ. Οι υπεύθυνοι της Ubisoft θεωρούν ότι οι τέσσερις προαναφερθέντες τίτλοι (με τα Far Cry 5 και το επόμενο Assassin’s Creed να αποτελούν το «βαρύ πυροβολικό») θα καταφέρουν συνδυασμένα να ξεπεράσουν τις 28 εκατομμύρια πωλήσεις! Με εξαίρεση το επόμενο South Park (που έχει πέσει θύμα απανωτών καθυστερήσεων) δεν γνωρίζουμε πολλά για τα τρία άλλα games, παρά μόνο ότι το επόμενο Assassin’s θα διαδραματίζεται στην αρχαία Αίγυπτο και ότι το Far Cry 5 το πιθανότερο είναι να λαμβάνει χώρα στην Άγρια Δύση! Περισσότερα φυσικά αναμένεται να μάθουμε στις 12 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια του επίσημου pre-E3 2017 event γι’ αυτό stay tuned… άλλωστε λίγες εβδομάδες έμειναν για να ξεκινήσει η μεγαλύτερη γιορτή του gaming!

The post Χαμός! Far Cry 5, Crew 2, South Park και το νέο Assassin’s έρχονται 2017 με αρχές 2018! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα