Το State of Decay 2 ξεπερνάει τα 3 εκατ. παίκτες και η Microsoft το γιορτάζει με νέο DLC!

To State of Decay 2 (μπορείτε να διαβάσετε την άποψη μας εδώ) σιγά σιγά και αθόρυβα δείχνει να κερδίζει ολοένα και περισσότερους πόντους στις προτιμήσεις των gamers, καθώς αυτή τη στιγμή ήδη μετράει παραπάνω από 3 εκατομμύρια gamers! Με αφορμή το συγκεκριμένο milestone, η Microsoft θέλησε να ευχαριστήσει τους fans που τιμούν και με το παραπάνω τον survival

horror τίτλο της με την κυκλοφορία του Independence DLC pack, το οποίο προσθέτει τρία iconic οχήματα, τα οποία είναι βέβαιο ότι θα «μιλήσουν» στην καρδιά κάθε Αμερικανού πολίτη (άλλωστε η 4η Ιουλίου πλησιάζει). Μέσω του DLC προστίθενται τρία οχήματα (Pyrohawk, Burminator και Meatwagon), ενώ παράλληλα προστίθενται νέα όπλα, αλλά και η δυνατότητα για τους παίκτες να κάνουν craft τα δικά τους… πυροτεχνήματα και έτσι να γιορτάσουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο την αμερικανική ημέρα της Ανεξαρτησίας! Το Independence DLC στοιχίζει μόνο 4.99$, αλλά σε περίπτωση που είστε κάτοχος της Ultimate Edition μπορείτε να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν.

The post Το State of Decay 2 ξεπερνάει τα 3 εκατ. παίκτες και η Microsoft το γιορτάζει με νέο DLC! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα