Θα μπορείς επιτέλους να παίξεις SimCity offline!

Ναι, επιτέλους, μετά από κοντά ένα χρόνο κυκλοφορίας του, μετά από όλο το κράξιμο που έφαγε, μετά τα μοντάκια που είχαν κυκλοφορήσει για online play, μετά από τα τόσα προβλήματα, επιτέλους η EA το πήρε απόφαση και το ανακοίνωσε στο επίσημο blog του SimCity. Ο Πάτρικ Μπέχνερ της Maxis λοιπόν γράφει πως το SimCity μετά τη 10η ενημέρωση που έρχεται σύντομα, οι παίκτες θα μπορούν να παίζουν το παιχνίδι χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ.

Τι

θα γίνει όμως με το multiplayer; Μα φυσικά και θα μπορείς να παίξεις κανονικά multiplayer, ή ακόμα και single-player online για να έχεις πρόσβαση στην παγκόσμια αγορά και στα leaderboards. Ωστόσο, αν δεν σε ενδιαφέρει κάτι από αυτά, τότε μπορείς να «ξεριζώσεις» το καλώδιο του ίντερνετ πίσω από το PC σου και να παίξεις ελεύθερα χωρίς κανένα πρόβλημα –οκ, μπορείς να το κάνεις και με κάποια ρύθμιση μέσα στο παιχνίδι, δε χρειάζεται να μπλέκεις με καλώδια. :P

Τέλος, εκτός ότι το offline play αποτελούσε απαίτηση των παικτών, ο Μπέχνερ αναφέρει πως με αυτόν τον τρόπο θα ενθαρρυνθούν και θα διευκολυνθούν πολλοί modders στη δημιουργία mods για το SimCity. Μην ξεχνάς πως αμέτρητα παιχνίδια χρωστούν την τεράστια επιτυχία τους σε κάποιο mod.

The post Θα μπορείς επιτέλους να παίξεις SimCity offline! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα