Άνδρας συνελήφθη επειδή εξανάγκαζε τον θετό γιο του να παίζει GTA IV

Άλλη μια φορά που κατηγορούνται τα παιχνίδια σε βάρος κάποιου εγκλήματος. Αλλά για τα βάθη της Ασίας μιλάμε, δεν περιμέναμε κάτι περισσότερο…

Η ιστορίας μας σήμερα λοιπόν έχει να κάνει με έναν 28χρονο άνδρα στο Κιότο της Ιαπωνίας, ο οποίος συνελήφθη πριν λίγες μέρες επειδή ανάγκαζε τον θετό γιο του να παίζει Grand Theft Auto IV! Ναι, ο άνθρωπος εκτελούσε έργο να πούμε και τον συλλάβανε… :P

Σύμφωνα με αναφορές στα MSN

Japan και Yomiuri Online, ο Μάασα Καουαμπάτα (ωραίο όνομα) ήταν νοσοκόμος και παντρεμένος με μια 31χρονη (από τον Οκτώβριο του 2012) η οποία είχε έναν γιο εννέα χρονών από προηγούμενο γάμο. Οι αρχές πιστεύουν πως ο Μάασα ανάγκαζε το παιδί να παίζει GTA IV για δύο με τρεις εβδομάδες για περίπου δύο με τρεις ώρες την ημέρα, όταν έλειπε η μητέρα του. Τα media επίσης αναφέρουν πως ο Μάασα «στόλιζε» το παιδί με τα επίθετα «ηλίθιος» και «χαζός» ή του είπε ακόμα και να πάει να πεθάνει -wtf. Ο ίδιος φυσικά τα αρνείται όλα.

Τον περασμένο Απρίλιο ο πιτσιρικάς παραπονέθηκε πως είχε πονοκεφάλους, στομαχόπονο και ναυτία, κάτι που έκανε τη μητέρα να σταματήσει να ζει με τον σύζυγο της. Τον αμέσως επόμενο μήνα ο γιατρός διέγνωσε πως το παιδί είχε «δυσαυτονομία», η οποία προκλήθηκε από το άγχος που είχε από το παιχνίδι. Η καταγγελία έγινε από τη μητέρα τον Ιούνιο και ο Μάασα συνελήφθη πριν λίγες μέρες.

Ωστόσο, το σημαντικό που πρέπει να κρατήσουμε από όλο αυτό –όπως αναφέρουμε και στην αρχή- είναι πως τα media διαδίδουν πως η ασθένεια του μικρού δεν προκλήθηκε από τον θετό πατέρα ο οποίος τον πίεζε και τον έβριζε. Αντιθέτως, επισημαίνεται η βία και η αγριότητα που έχει το GTA IV!

The post Άνδρας συνελήφθη επειδή εξανάγκαζε τον θετό γιο του να παίζει GTA IV appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα