Τεράστια χαρά για τους Switch fans! Το θρυλικό Flashback έρχεται στις 19/6!

To Flashback συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο ιστορικά games όλων των εποχών, καθώς όταν κυκλοφόρησε στα 90s (1993) κατάφερε να σαγηνεύσει τους gamers της εποχής, αποτελώντας ένα all-time classic! Τώρα, περίπου 25 χρόνια μετά το release του, η Microids μας ταξιδεύει ξανά στο δημοφιλές sci-fi σύμπαν! Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό οι fans του Switch θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στον πρωτότυπο τίτλο του 1993 και στο Modern mode, το οποίο περιλαμβάνει:

Post-FX
φίλτρα γραφικώνΟλοκληρωτικά remastered ήχος και μουσικήΜια νέα λειτουργία «Rewind», η οποία προσαρμόζεται στο επίπεδο δυσκολίαςTutorials για… όσους χρειάζονται ενίσχυση!

Στο Flashback οι παίκτες ξυπνούν στο έτος 2142. Μετά την απόδραση του από ένα διαστημόπλοιο και χωρίς ίχνος αναμνήσεων, ο νεαρός επιστήμονας Conrad B. Hart βρίσκεται στον Τιτάνα, τον αποικισμένο δορυφόρο του Κρόνου. Με εχθρούς και απαγωγείς να τον κυνηγούν ασταμάτητα, ο Conrad πρέπει να βρει τον δρόμο της επιστροφής στη Γη, αντιμετωπίζοντας παράλληλα τους κινδύνους που μαστίζουν τον Τιτάνα – και να ξεσκεπάσει ένα δαιμόνιο σχέδιο των εξωγήινων που απειλεί τον πλανήτη.

Για να γιορτάσει την 25η επέτειο της έκδοσης που κυκλοφόρησε στο Super Nintendo, η Microids κυκλοφορεί την Collector’s Edition, που περιλαμβάνει το παιχνίδι, μία μεταλλική θήκη που θυμίζει retro cartridge, μία αποκλειστική, αριθμημένη μεταλλική κάρτα, ένα βιβλίο οδηγιών 24 σελίδων που θυμίζει τα manuals της retro εποχής και το ψηφιακό soundtrack στη remastered έκδοση του.

The post Τεράστια χαρά για τους Switch fans! Το θρυλικό Flashback έρχεται στις 19/6! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα