Τα zombies επιστρέφουν στο Call of Duty: Advanced Warfare;

Τελικά στην Activision και στην Sledgehammer Games, δεν πρόκειται να ησυχάσουν ποτέ, καθώς μία ακόμη διαρροή για το Call of Duty: Advanced Warfare, εμφανίζει στοιχεία για το gameplay του, τα οποία σίγουρα οι δημιουργοί του θα επιθυμούσαν να παραμείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Παρόλα αυτά, η νεότερη αποκάλυψη είναι βέβαιο ότι θα εκτοξεύσει ακόμη περισσότερο το hype των

gamers στα ύψη, καθώς με βάση τα όσα παρουσιάστηκαν, το επόμενο επικό κεφάλαιο του Call of Duty franchise δεν αποκλείεται να διαθέτει το δικό του zombie mode!

Σύμφωνα με ένα αγνώστου προελεύσεως CGI trailer που ανέβηκε σε ένα thread στο Reddit, απεικονίζεται ξεκάθαρα η προσπάθεια μίας ομάδας στρατιωτών που έχουν ως αποστολή τους να “καθαρίσουν” μία περιοχή που φαίνεται ότι έχει κατακλυστεί από χιλιάδες αιμοσταγή zombies! Αν και η ποιότητα του leaked trailer ήταν χαμηλή, όσοι το παρακολούθησαν επιβεβαιώνουν ότι τα όσα είδαν σχετίζονται με ένα κλασικό zombie mode, το οποίο οι φίλοι του γνωστού franchise είχαν την ευκαιρία να παίξουν για πρώτη φορά στο Call of Duty: World at War (στο συγκεκριμένο mode οι gamers καλούνταν να αντιμετωπίσουν ορδές από ναζί zombies). Μάλιστα, στο leaked trailer υπάρχει μία σκηνή, στο οποίο ένας στρατιώτης ρωτάει έντρομος έναν συμπολεμιστή του, εάν τον έχουν… δαγκώσει! Παράλληλα, το γεγονός ότι το συγκεκριμένο trailer κατέβηκε σχεδόν μέσα σε λίγα λεπτά από όπου και εάν ανέβηκε από την ίδια την Activision, σημαίνει πως το zombie mode κατά πάσα πιθανότητα επιστρέφει στο Call of Duty: Advanced Warfare. H Activision δεν έχει σχολιάσει τίποτα μέχρι στιγμής, ενώ και ο ιθύνων νους της Sledgehammer, Glen Schofield, όταν ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο ζήτημα απάντησε μάλλον αινιγματικά, χωρίς ούτε να επιβεβαιώνει, αλλά και ούτε να αναιρεί την ύπαρξη του zombie mode.

Στο παρελθόν δεν είχαμε ακούσει τίποτα για ένα zombie mode στο νέο Call of Duty, όμως η παραπάνω πληροφόρηση από όπου και εάν προήλθε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι αληθινή. Όλες οι απορίες μας θα λυθούν σε λίγες μέρες (4 Νοεμβρίου), όπου το Call of Duty: Advanced Warfare θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του. Μέχρι τότε ρίξτε μία ματιά στο καταπληκτικό live-action trailer του Advanced Warfare, το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα και όπως θα διαπιστώσετε και εσείς… τα σπάει!

The post Τα zombies επιστρέφουν στο Call of Duty: Advanced Warfare; appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα