Assassin’s Creed: Unity. O Arno ταξιδεύει στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Ένα ακόμη trailer του Assassin’s Creed: Unity μόλις έκανε την εμφάνιση του, το οποίο όμως ήταν εντελώς διαφορετικό από ότι είχαμε δει μέχρι στιγμής! Συγκεκριμένα, στο μυστηριώδες αυτό trailer παρακολουθούμε τον πρωταγωνιστή του Unity να μεταφέρεται από την γαλλική πρωτεύουσα του 18ου αιώνα και της Γαλλικής Επανάστασης στο Παρίσι του… Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου!

Στο

συγκεκριμένο trailer που ονομάζεται Time Anomaly, ο κεντρικός ήρωας Arno Dorian κάνει ένα άλμα μέσα στο χρόνο και μεταφέρεται στο Παρίσι του μέλλοντος, το οποίο φαίνεται ότι δέχεται επίθεση από τις γερμανικές αεροπορικές δυνάμεις! Ειδικότερα, με το που ξεκινάει το trailer μία φωνή ενημερώνει τον Arno ότι έχει σημειωθεί ένα σοβαρό τεχνικό πρόβλημα στο simulation της Γαλλικής Επανάστασης και είναι άγνωστο σε ποια ιστορική περίοδο θα καταλήξει… Στη συνέχεια βλέπουμε τον πρωταγωνιστή του Unity να προσπαθεί να αποφύγει μία αμαξοστοιχία και αμέσως μετά να σκαρφαλώνει στον πύργο του Eiffel, δεχόμενος τα πυρά των ναζιστικών πολεμικών αεροπλάνων! Το trailer δεν μας δείχνει περισσότερο για τους λόγους που εμφανίζεται το συγκεκριμένο τεχνικό πρόβλημα, όμως είναι πολύ πιθανό να έχει άμεση σχέση με τη λειτουργία της τεχνολογίας του Animus (δεν λέμε περισσότερα, οι μυημένοι στο Assassin’s Creed… ξέρουν).

Παράλληλα, σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν αποκλείετε τα όσα παρακολουθήσαμε στο ομολογουμένως περίεργο Time Anomaly trailer να έχουν άμεση σχέση με το Rift, ένα game mode του AC: Unity που ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα και που σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θα ταξιδεύει διάφορους Aσσασίνους σε διαφορετικές ιστορικές περιόδους, με στόχο την εκπλήρωση συγκεκριμένων challenges. Ό,τι και να συμβαίνει με το μυστηριώδες trailer, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα πάντα θα μας αποκαλυφθούν στις 13 Νοεμβρίου που κυκλοφορεί το Unity!

The post Assassin’s Creed: Unity. O Arno ταξιδεύει στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα