World of Warcraft. Ατελείωτο «λιώσιμο» μέχρι το… 2024!

Το World of Warcraft συμπληρώνει 10 χρόνια από την ημέρα που άνοιξαν οι servers του και πολλοί gamers ήδη θα σκέφτονται ότι το πετυχημένο MMORPG της Blizzard έχει κάνει τον κύκλο του και ότι σύντομα θα περάσει στην ιστορία. Ωστόσο, η Blizzard σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται διατεθειμένη να τραβήξει την πρίζα

από το World of Warcraft και όχι μόνο αυτό, αλλά σύμφωνα με τον lead designer του παιχνιδιού Ion Hazzikostas, το WoW θα βρίσκεται σίγουρα στα πράγματα και σε δέκα χρόνια από σήμερα!

Ο lead designer του παιχνιδιού αποκάλυψε ότι υπάρχουν σχέδια για την περαιτέρω ανάπτυξη του τίτλου στο μέλλον, με τους εμπλεκόμενους στο project του WoW να συζητούν διαρκώς για το επόμενο expansion ή για το πώς θα εμπλουτίσουν ακόμη περισσότερο τον πλούσιο κόσμο του γνωστού franchise. Για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, το δημοφιλές MMORPG είχε χάσει πολύ από την βάση των συνδρομητών του, όμως ο αριθμός των εγγεγραμμένων χρηστών του WoW έχει αρχίσει να αυξάνει τους τελευταίους μήνες, καθώς από τα 6.8 εκατομμύρια gamers έφτασε πρόσφατα στους 7.4 εκατ. εγγεγραμμένους χρήστες. Σε αυτό λογικά έχει συμβάλλει και το επερχόμενο (πέμπτο κατά σειρά) expansion του WoW, ονόματι Warlords of Draenor, το οποίο παρόλο που κυκλοφορεί στις 13 Νοεμβρίου, έχει ήδη τραβήξει το ενδιαφέρον των φίλων του παιχνιδιού. Η development team του World of Warcraft είναι αυτή τη στιγμή, μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά και κρίνοντας τα λεγόμενα του Ion Hazzikostas καθίσταται σαφές ότι θα ασχολούμαστε για πολύ καιρό ακόμα με τον κόσμο του Azeroth.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται στην προσεχή Blizzcon 2014 (που θα διεξαχθεί στις 7 με 8 Νοεμβρίου) να αποκαλυφθούν περισσότερα σχέδια αναφορικά με το αγαπημένο MMORPG, το οποίο αποτελεί ήδη έναν θρύλο για τη βιομηχανία του gaming.

The post World of Warcraft. Ατελείωτο «λιώσιμο» μέχρι το… 2024! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα