Τα νέα Invizimals έρχονται μεταγλωττισμένα στα ελληνικά. Και τα δύο.

Δεν υπάρχει παιχνίδι που η Sony Hellas να το έχει αφήσει να περάσει απαρατήρητο. Σε όλα γουστάρει να χώνει μέσα την ελληνική γλώσσα με οποιοδήποτε τρόπο. Και γουστάρουμε κι εμείς! Τα καινούρια παιχνίδια της σειράς Invizimals λοιπόν έρχονται τον Νοέμβριο στο PS Vita (Invizimals: Η Συμμαχία) και για πρώτη φορά στο PS3 (Invizimals: Το Χαμένο Βασίλειο) πλήρως μεταγλωττισμένα

στα ελληνικά!

Το Invizimals: Η Συμμαχία χρησιμοποιεί την επαυξημένη πραγματικότητα (augmented reality) του PS Vita για να ενσωματώσει τον έξω κόσμο στην οθόνη που κρατάς στα χέρια σου, ενώ αν δεν σου φτάνει αυτό και είσαι κάτοχος PS3, μπορείς να συνεχίσεις τις περιπέτειες σου εκεί. Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός πως τα παιχνίδια «συνεργάζονται», αφού υποστηρίζουν τη λειτουργία cross-platform και έτσι μπορείς να μεταφέρεις τα Invizimals σου από το PS Vita στο PS3 για να παίξεις μαζί με άλλους τρεις φίλους σου, ενώ μετά μπορείς να τα πάρεις πίσω.

Το Invizimals: Η Συμμαχία και το Invizimals: Το Χαμένο Βασίλειο για PS Vita και PS3 αντίστοιχα κυκλοφορούν μέσα στον Νοέμβριο. Στα ελληνικά πάντα!

Keywords
Τυχαία Θέματα