Στο φως τα system requirements του XCOM 2!

To XCOM 2 σίγουρα συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο αναμενόμενα games της επόμενης χρονιάς, καθώς εάν καταφέρει να βαδίσει πάνω στην εξαιρετικά πετυχημένη συνταγή του πρώτου XCOM, τότε δεν αποκλείεται να αποτελέσει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για το 2016. Το XCOM 2 θα κυκλοφορήσει στην αρχή αποκλειστικά για PC, για αυτό και η εταιρεία

ανάπτυξης του, Firaxis Games, για να προετοιμάσει κατάλληλα τους PC gamers ανέβασε στην Steam page του παιχνιδιού τα minimum και recommended system requirements.

Ειδικότερα για να μπορέσετε απλώς να τρέξετε το XCOM 2 στο σύστημα σας θα χρειαστείτε: OS – Windows 7 (64-bit), CPUIntel Core 2 Duo E4700 (χρονισμένο στα 2.6GHz) ή AMD Phenom 9950 Quad Core 2.6 GHz, Μνήμη – 4GB RAM, Κάρτα Γραφικών – ATI Radeon HD 5770 (με 1GB VRAM) ή GeForce GTX 460, Σκληρό Δίσκο: 45GB. Για παιχνίδι στα Optimal settings, η Firaxis προτείνει: Quad-Core CPU, 8GB μνήμης RAM και κάρτα γραφικών ATI Radeon HD 7970 ή Nvidia GeForce GTX 770 με 2GB VRAM. Αναμφίβολα, το XCOM 2 φαίνεται να διαθέτει «φυσιολογικά» για την εποχή system requirements και το καλό είναι ότι δεν θα απαιτεί ένα μικρό κτήνος για να τρέξει. Τώρα βέβαια το πόσο καλά θα τρέχει σε ένα σύστημα που μόλις πιάνει τα minimum specs, αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το δούμε στην πράξη.

The post Στο φως τα system requirements του XCOM 2! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα