Bloodborne: The Old Hunters

Όχι πάλι.. Όχι, δεν μπορεί να είναι αλήθεια, δεν μπορεί να είμαι πάλι εδώ, αφού θυμάμαι πως ξέφυγα, θυμάμαι που είπα πως δεν ξαναγυρίσω, θυμάμαι πως είναι να ξυπνάς από τον εφιάλτη. Ίσως δεν ξύπνησα…. Μα θέλω να ξεχάσω… Σε ένα παράλληλο σύμπαν, οι σκέψεις δεν είναι σκέψεις, τα όνειρα γίνονται εφιάλτες και οι πράξεις σου…τιμωρία. Είσαι έτοιμος, κυνηγέ; Γυάλισε το όπλο σου, λίμαρε το σπαθί σου και ετοιμάσου να ζήσεις τον εφιάλτη στη γέννηση του.

Bloodborne: The Old Hunters λοιπόν: το μέρος, γνώριμο, ο σκοπός ίδιος και οι δρόμοι αδιέξοδοι! Το DLC

ειναι χωρισμένο σε τέσσερις περιοχές: από αυτές, οι τρεις είναι πολύ μεγάλες, περιέχουν πέντε boss με μεγάλη ιστορία, παλιούς hunters, 11 νέα όπλα και νέα gear, ανάμεσα τους το λατρεμένο από τα Dark Souls moonlight sword. Το νέο (παλιό) αυτό μέρος του Βloodborne που παρουσιάζει αυτή η επέκταση, θα χρειαστεί 10 ώρες για να το τελειώσετε και 15 για να μαζέψετε τα πάντα. Τα τρόπαια που μπορείς να μαζέψεις, συνάδελφε hunter, είναι 6 από τα οποία τα 5 είναι από τα boss και το τελευταίο για όλα τα οπλα (χωρισμένα σε 1 χρυσό, 1 ασημένιο και 4 bronze).

Περιτό να πούμε ότι το DLC απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε όσους αγάπησαν, έλιωσαν, μάτωσαν με το αρχικό παιχνίδι και αποζητούν μια… δόση παραπάνω. Αν είστε τελείως άσχετος με το παιχνίδι, ρίξτε πρώτα μια ματιά στην παρουσίαση που είχαμε κάνει στον αρχικό τίτλο. Θα βρείτε το Bloodborne: The Old Hunters στα 20€ για ψηφιακή αγορά και απαιτεί να έχετε στην κατοχή σας το βασικό αντίτυπο του Bloodborne, εναλλακτικά μπορείτε να αγοράσετε την πλήρη εκδοσή που περιέχει και τα δυο πακέτα. Καλό βόλι και απολαύστε τον εφιάλτη άφοβα.

The post Bloodborne: The Old Hunters appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα