Καταιγιστικό launch trailer για το Anthem!

Η Anthem day δεν απέχει και πάρα πολύ, καθώς η 22η Φεβρουαρίου (street date γιατί οι subscribers του EA Access ή του Origin θα μπορούν να παίξουν από τις 15/2) είναι πλέον αρκετά κοντά μας! Η EA και η BioWare σίγουρα ποντάρουν πολλά και το αρκετά φιλόδοξο multiplayer shooter αποτελεί ένα «στοίχημα» για τη γνωστή εταιρεία.

Φυσικά στο επίκεντρο του story του Anthem θα βρίσκονται τα Javelins, οι ειδικές mechanized στολές που θα προσφέρουν μια σειρά από special abilities στους παίκτες.

Το Launch trailer που μόλις έκανε την εμφάνιση του είναι βέβαιο ότι θα σας βάλει μέσα στο κλίμα του παιχνιδιού για τα καλά, καθώς συνδυάζει cinematics με εκρηκτικό gameplay που λειτουργεί ως το καλύτερο ορεκτικό πριν από το κυρίως πιάτο. Όπως έγινε γνωστό, οι developers ετοιμάζουν μπόλικο post-launch content, όπως για παράδειγμα θα είναι τα λεγόμενα Acts και θα προσφέρουν τη δυνατότητα στους παίκτες να προχωρήσουν τόσο στο storyline όσο και σε νέες τοποθεσίες. Επιπλέον, οι δημιουργοί ετοιμάζουν μια σειρά από events περιορισμένης χρονικής διάρκειας, οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθείτε εύκολα… Το Anthem θα είναι διαθέσιμο για Xbox One, PC και PlayStation 4!

The post Καταιγιστικό launch trailer για το Anthem! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα