Τρελή εκτόξευση για το Apex Legends, με 25 εκατ. και πλέον παίκτες!

Το Apex Legends είναι νομίζουμε πλέον μία… «αποκάλυψη», καθώς εσκασε μύτη από εκεί που δεν το περίμενε κανείς εμφανίστηκε και αυτή τη στιγμή αποτελεί το νούμερο ένα θέμα συζήτησης στις τάξεις των gamers! Ενδεικτικό είναι ότι δεν έχει καν συμπληρωθεί μία εβδομάδα από το release του και οι developers της Respawn, δεν μπορούν παρά να αισθάνονται υπέρ το δέον… happy!

Σύμφωνα με τον ιθύνοντα νου της Respawn, Vince Zampella, το Apex Legends αυτή τη στιγμή αριθμεί περισσότερους από 25 εκατομμύρια gamers, με τον αριθμό μάλιστα των ταυτόχρονα συνδεδεμένων

χρηστών να ξεπερνάει τα 2 εκατομμύρια στο peak του. Όπως μπορείτε αν αντιληφθείτε τα παραπάνω νούμερα προκαλούν ζάλη, καθώς είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα που το Apex Legends βρίσκεται στην κυκλοφορία. Ο Zampella δεν θα μπορούσε πάρα να ευχαριστήσει τους fans για την αμέριστη συμπαράσταση τους, καθώς όπως χαρακτηριστικά τόνισε αυτό το ταξίδι δεν θα μπορούσε ούτε καν να ξεκινήσει, χωρίς την υποστήριξη τους. Ειλικρινά, το Apex Legends πρέπει να έχει το μεγαλύτερο launch ever σε αυτού του τύπου τα games, καθώς ακόμη και το Fortnite που είναι πλέον ο μεγάλος ανταγωνιστής του παιχνιδιού της Respawn, χρειάστηκε ένα σεβαστό χρονικό διάστημα για να αναρριχηθεί στην κορυφή. Αναμφίβολα, η κόντρα ανάμεσα στους δύο «βασιλιάδες» του Battle Royale sub-genre αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μέσα στο 2019.

The post Τρελή εκτόξευση για το Apex Legends, με 25 εκατ. και πλέον παίκτες! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα