Περισσότερο info για το multilplayer και για την ειδική έκδοση του Battlefront II!

Μαζί με την παρουσίαση του full trailer του Battlefront II είχαμε την ευκαιρία να ρίξουμε μία ματιά στο single player κομμάτι του που αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα δυνατά χαρτιά του πολυαναμενόμενου Star Wars game. Η ύπαρξη βέβαια του single

player δε σημαίνει ότι δεν θα δοθεί βάση στο multiplayer (κάθε άλλο μάλιστα), καθώς στόχος των developers είναι να τονώσουν ακόμη περισσότερο τα multiplayer modes, δίνοντας παραπάνω επιλογές στα χέρια του gamer.

Συγκεκριμένα, όλες οι εποχές από το πλούσιο σύμπαν του Star Wars θα περιλαμβάνονται στο multiplayer (Clone Wars, Galactic Civil War, First-Order vs. Resistance), ενώ επιπλέον οι gamers θα μπορούν να ελέγξουν μία μεγάλη ποικιλία ηρώων από τις συγκεκριμένες εποχές όπως είναι οι Luke Skywalker, Kylo Ren, Yoda, Darth Maul και Rey. Κάθε ήρωας θα διαθέτει μία σειρά από unique customization options που θα προσφέρουν μοναδικές δυνατότητες στον gamer για την χρήση κάθε ήρωα. Ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι οι συγκεκριμένοι ήρωες θα μπορούν να αναμετρηθούν και πέραν των ιστορικών εποχών που ανήκουν, για αυτό μην εκπλαγείτε εάν θα δείτε την Rey να αντιμετωπίζει τον Darth Maul κ.ά.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό έως και 40 παίκτες θα μπορούν να λάβουν μέρος σε online matches και μέχρι στιγμής ορισμένες από τις επιβεβαιωμένες τοποθεσίες είναι η Starkiller Base, Theed, Takodana, Mos Eisley, Endor και Hoth (ενώ αναμένεται να υπάρχουν ακόμη περισσότερες). Επιπλέον, οι fans θα πρέπει να αισθάνονται δικαιωμένοι, καθώς το Battlefront II θα προσφέρει διαστημικές μάχες εν αντιθέσει με το πρώτο μέρος που έλειπαν. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι θα υποστηρίζει slitscreen co-op, το οποίο όμως θα αφορά μόνο τις console versions του παιχνιδιού και δεν θα είναι διαθέσιμο σε PC.

Το Battlefront II είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου για Xbox One, PS4 και PC και πέραν της standard edition, η EA αποκάλυψε ότι θα κάνει την εμφάνιση της και μία digital special έκδοση (Elite Trooper Deluxe Edition) η οποία θα προσφέρει πρόσθετο περιεχόμενο, όπως αναβαθμισμένες versions των 4 trooper classes, 4 epic ability upgrades, instant weapon unlocks και weapon modifications για τις προαναφερθείσες classes. Μάλιστα, όσοι gamers προ-παραγγείλουν τόσο την standard όσο την Deluxe Edition θα μπορούν να αποκτήσουν early access στο παιχνίδι (3 μέρες νωρίτερα), ενώ παράλληλα θα έχουν στη διάθεση τους αποκλειστικές εμφανίσεις του Kylo Ren και της Rey από το The Last Jedi, epic ability modifiers και ένα epic ability modifier για το Millennium Falcon.

The post Περισσότερο info για το multilplayer και για την ειδική έκδοση του Battlefront II! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα