Δυνατές πωλήσεις για το Nintendo Switch και το Zelda στις Η.Π.Α!

H Nintendo έδωσε στη δημοσιότητα πρόσφατα τα πρώτα στοιχεία αναφορικά με τις πωλήσεις του Switch, αλλά και του Legend of Zelda στις H.Π.Α και πράγματι όπως αποδείχθηκε η πορεία της νέα κονσόλας της ήτανε εξαιρετική (σκορπώντας μάλλον πολλά χαμόγελα στους υπευθύνους της ιαπωνικής

εταιρείας). Ενδεικτικό είναι ότι πωλήθηκαν περισσότερες από 906.000 μονάδες στις Η.Π.Α μέσα στο Μάρτιο, ενώ το Legend of Zelda: Breath of the Wild (το οποίο ως γνωστόν κυκλοφόρησε και στο Wii U) ξεπέρασε τα 1.3 εκατομμύρια copies!

Σε ότι έχει να κάνει με το νέο Zelda (μπορεί να διαβάσετε το review μας εδώ), η νέα open-world περιπέτεια του Link πούλησε 925.000 units για το Switch και 460.000 copies για το Wii U, πράγμα που σημαίνει ότι εφόσον ήταν παραπάνω τα games από την κονσόλα, πολλοί gamers είτε αγόρασαν παραπάνω από ένα copies, είτε κάποιοι συλλέκτες αγόρασαν και την collector’s Edition. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nintendo, αυτή τη στιγμή το Breath of the Wild είναι το game με τις γρηγορότερες πωλήσεις στο πιο μικρό χρονικό διάστημα, ενώ παράλληλα κατέχει το ρεκόρ ως το fastest-selling game στη σειρά Legend of Zelda. Μέσα σε όλα αυτά, η ιαπωνική εταιρεία αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα να καλύψει την τεράστια ζήτηση, ωστόσο προσπαθεί αρκετά για να διορθώσει τις όποιες ελλείψεις υπάρχουν στην αγορά.

The post Δυνατές πωλήσεις για το Nintendo Switch και το Zelda στις Η.Π.Α! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα