Rick and Morty: Virtual Rick-ality. Σύντομα κοντά μας!

Παρακολουθείς Rick and Morty με θρησκευτική ευλάβεια και παράλληλα αγαπάς το VR περισσότερο από ότι ακόμα και από το… pop-corn; Δε χρειάζεται να διαλέγεις ανάμεσά τους πια. Συνδύασε την αγάπη σου με το νέο παιχνίδι της Adult Swim Games. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μπορείς με τη βοήθεια του HTC Vive ή του Oculus Rift σου να μετατραπείς σε Morty (ο Rick είναι 2cool4you)

και να γνωρίσεις όλους τους χαρακτήρες σε 3D! Παράλληλα, μπορείς να εξερευνήσεις το εργαστήρι του Rick και το σπίτι των Smith, να περάσεις πύλες για εξωγήινους κόσμους και αφού τα κάνεις όλα αυτά τα «όμορφα πράγματα» στη συνέχεια να νιώσεις «σκουπίδι» από τον πιο έξυπνο άνθρωπο στο γαλαξία…

Το παιχνίδι κυκλοφορεί στις 20 Απριλίου από την προαναφερθείσα Adult Swim Games και την Owlchemy Labs. Μέσα σε αυτό το περίεργο περιβάλλον που είσαι ένας χαρούμενος Morty(-ή-κλώνος-του-Morty-ή-ίσως-ακόμα-και-Morty-από-άλλη-διάσταση) θα βρεις όλα όσα αγαπάς στη σειρά και θα ήθελες να είναι αληθινά, κάτι που θα ανακαλύψεις αυτοπροσώπως μόλις πιάσεις στα χέρια σου ένα ιερό Plumbus (ακόμα, βέβαια, δεν έχω καταλάβει τι κάνει, νιώσε ελεύθερος να μας διαφωτίσεις). Τέλος, δε το έμαθες από μένα, αλλά στο Rick and Morty: Virtual Rick-ality μπορείς να χαστουκίσεις τον Rick (δε θα το συνιστούσα, αλλά μπορείς, άρα γιατί όχι;)! Το παιχνίδι (θα) είναι διαθέσιμο στο Steam Τώρα με επιπλέον αληθινές ψεύτικες πόρτες! Wubba Lubba Dub Dub, αναγνώστη. Wubba Lubba Dub Dub.

The post Rick and Morty: Virtual Rick-ality. Σύντομα κοντά μας! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα