Παράσημο Handheld Wars Veteran I

Εδώ και αρκετά χρόνια, τα αγαπημένα μας games μας επιβραβεύουν με κάθε είδους badges και achievements. Ήρθε η ώρα για ένα χειροπιαστό μετάλλιο!

Το gaming παράσημο είναι μια πανέξυπνη ιδέα και πρόκειται για ένα πρωτότυπο, καλοσχεδιασμένο προϊόν που δεν βλέπεις συχνά. Το συγκεκριμένο το πετύχαμε στο Otaku Store (στα 17,9 EUR), αλλά μπορείτε να το βρείτε (μαζί με άλλα προϊόντα) και στο site

του κατασκευαστή, στο supermandolini.com. Να σημειώσουμε ότι το supermandolini είναι ελληνικό εγχείρημα με βάση τη Θεσσαλονίκη! Δύο ταλαντούχοι γραφίστες/σχεδιαστές, ο Μανώλης Λακούτσης και η Έλλη Κακουλίδου, βάζουν μεράκι, αγάπη και φαντασία στις ιδέες τους και φτιάχνουν πολύ όμορφα κοσμήματα, ρούχα και αξεσουάρ. Εμάς φυσικά μας ενδιαφέρουν περισσότερο αυτά τα gaming παράσημα και θα χαρείτε να μάθετε ότι υπάρχουν άλλα 13 σχέδια σε διαφορετικές κατηγορίες μεταλλίων (Console Wars, Handheld Wars, Computer Wars).

Το Handheld Wars Veteran I φέρει τη χαρακτηριστική μορφή του GameBoy, είναι φτιαγμένο από κράμα μετάλλων και έχει διαστάσεις 5 Χ 2.5 εκατοστών. Είναι χειροποίητο, με χρυσό φινίρισμα, ζυγίζει 12 γραμμάρια και η καρφίτσα του είναι από σμάλτο. Το μετάλλιο έρχεται μέσα σε όμορφο, χαρτονένιο φάκελο που διπλώνει. Το καρφιτσώνεις στο μπλουζάκι ή στο πουκάμισο, σε μια τσάντα, σε ένα φουλάρι και είσαι chic geek. Ένας γοητευτικός gentleman σε μια δεξίωση το καρφιτσώνει like a boss στο πέτο του πανάκριβου Armani του και δείχνει περήφανα ότι είναι nerd και ότι έπαιζε GameBoy με πράσινη οθόνη την εποχή των παγετώνων. Οι εφαρμογές είναι πολλές, όπως σε κάθε έξυπνη ιδέα, αλλά μόνο ένας παλαίμαχος των Handheld Wars θα εκτιμήσει περισσότερο αυτό το κόσμημα…

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (ΠΕΡΙΠΟΥ)

Κερδίστε ένα Handheld Wars Veteran I παράσημο ανδρείας και αφοσίωσης! Σε αυτόν τον διαγωνισμό, θα ανταμείψουμε το πιο δραστήριο μέλος της κοινότητας για τις επόμενες ημέρες. Χρησιμοποιώντας το gamification system που έχουμε στο gameslife.gr (εκείνο το κουτάκι, κάτω και δεξιά) θα δούμε ποιος αξίζει πραγματικά το μετάλλιο τιμής! Στο τέλος της Παρασκευής 27 Ιουνίου (στις 23:59), όποιος είναι πρώτος στην εβδομαδιαία κατάταξη, θα κερδίσει το μετάλλιο! Κάντε σχόλια, Likes και Shares στα αγαπημένα σας άρθρα του site. Ισχύουν οι όροι του διαγωνισμού όπως πάντα.

The post Παράσημο Handheld Wars Veteran I appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα