Οι πιο τρομακτικοί κλόουν των videogames

Όλοι ξέρουμε πως ο ρόλος των κλόουν είναι να διασκεδάζουν το κοινό και πιο συγκεκριμένα τα πιτσιρίκια. Ωστόσο, μπορούν να μετατραπούν στους πιο ανατριχιαστικούς και τρομακτικούς εχθρούς μέσα στα βιντεοπαιχνίδια ή στις ταινίες.

Πολλές είναι οι φορές που κάποιος κλόουν γίνεται η «μασκότ» ολόκληρου του franchise του παιχνιδιού! Πάντα μας τρόμαζαν και πάντα θα μας τρομάζουν, όλοι αυτοί οι ψυχοπαθείς κλόουν που συναντάμε. Δεν έχει σημασία αν τα γραφικά του παιχνιδιού πάνε πίσω στα 90s. Ο κλόουν είναι κλόουν!

Επειδή ξέρουμε

όμως ότι τους τρέμεις και εσύ (έλα, μεταξύ μας είμαστε :P), παρακάτω έχουμε βρει τους πιο τρομακτικούς κλόουν που πέρασαν ποτέ από το χώρο του gaming. Φόρα τα πάμπερς σου και τσέκαρε! :P

Kefka Palazzo (Final Fantasy VII)Jester (Devil May Cry 3)Kinky Pinky (NARC)Dhoulmagus (Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King)Fargus (Pandemonium series)Shaco (League of Legends)Adam (Dead Rising series)Sweet Tooth (Twisted Metal series)The Joker (Batman: Arkham Asylum)Zombie clowns (Left 4 Dead 2)

Και φυσικά αν πιστεύεις πως κάποιος σημαντικός και τρομακτικός κλόουν λείπει από αυτό το αφιέρωμα, μη διστάσεις να μας το πεις στα σχόλια από κάτω!

Keywords
Τυχαία Θέματα