Νέο mode περιήγησης χωρίς μάχη για το Assassin’s Creed Origins

Περιμένοντας τη νέα προσθήκη του Assassin’s Creed franchise, φανταζόμαστε ήδη τον μεγάλο ανοιχτό κόσμο, τους χαρακτήρες που θα συναντήσουμε, και τις αποστολές που θα εκτελέσουμε. Όμως αρκετοί ξεχνούν ότι η Ubisoft ρίχνει πάρα πολλή δουλειά στην ιστορική ακρίβεια των τοποθεσιών, της αρχιτεκτονικής, των ενδυμασιών, της γλώσσας, ακόμα και της συμπεριφοράς των NPC.

Με αυτά ως δεδομένα, τα Assassin’s

Creed μπορούν να αποτελέσουν ένα εντυπωσιακό εκπαιδευτικό μέσο. Όχι εύκολα όμως, εκτός αν καταφύγετε στις λύσεις των mods ή των trainers ώστε να μη σας (παρ)ενοχλούν οι φρουροί. Τώρα όμως, μετά από 10 χρόνια, η Ubisoft ανακοίνωσε ένα εκπληκτικό νέο feature για το επερχόμενο Assassin’s Creed: Origins.

Πρόκειται για ένα νέο mode, που λέγεται «Discovery Tour by Assassin’s Creed: Ancient Egypt» και θα διατεθεί δωρεάν στους κατόχους όλων των εκδόσεων του παιχνιδιού. Αυτό θα απενεργοποιεί τις μάχες και τις απαγορεύσεις εισόδου σε διάφορες περιοχές. Έτσι ο παίκτης θα είναι ελεύθερος να περιηγηθεί κατά βούληση σε ολόκληρο τον χάρτη, σε περιοχές όπως η Αλεξάνδρεια, να παρατηρήσει από κοντά τις ζωές, τα επαγγέλματα και τα έθιμα των αρχαίων Αιγυπτίων, αλλά και να δει ιστορικούς χαρακτήρες, όπως η Κλεοπάτρα.

The post Νέο mode περιήγησης χωρίς μάχη για το Assassin’s Creed Origins appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα