Τι και εάν φθινοπώριασε… Κυκλοφόρησε Spring Break DLC για το Friday the 13th!

Ο καιρός έχει αρχίσει σιγά σιγά να φοράει τα «φθινοπωρινά» του, ωστόσο αυτό δε φαίνεται να επηρεάζει καθόλου τους developers του Friday the 13th, οι οποίοι ανακοίνωσαν το Spring Break DLC για το δημοφιλές survival horror game.

Όπως αντιλαμβάνεστε και από τον τίτλο, το Spring Break DLC αφορά σε αυτή την τρελή φάση όπου τα Λύκεια των Η.Π.Α κλείνουν για λίγες μέρες και οι αλλόφρονες νέοι ξεχύνονται στις εξοχές καταναλώνοντας άπειρο αλκοόλ και κάνοντας κάθε λογής τρέλα.

Αυτό είναι και το theme του συγκεκριμένου DLC, το οποίο όμως δεν προσφέρει και πολλά στο core game, παρά μόνο ορισμένα μαγιό για τους ήρωες και ορισμένα μπικίνι για τις ηρωίδες (στοιχίζει μόλις 2 δολάρια). Πέραν όμως του DLC, οι developers πραγματοποίησαν και μία σειρά από updates στο core game, για αυτό και βελτιώθηκε σημαντικά το customization UI, δίνοντας περισσότερες επιλογές, ενώ επιπλέον αναβαθμίστηκε ο τρόπος που ο Jason συμπεριφέρεται και αντιδράει με το περιβάλλον. Φυσικά, με την πιο πρόσφατη αναβάθμιση θα δείτε και πολλές διορθώσεις που αφορούν στο balancing αλλά και ορισμένα bug fixes που βελτιώνουν σημαντικά το Friday the 13th. Αν και η αλήθεια είναι ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι που έκραξαν το Friday the 13th όταν κυκλοφόρησε, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει αποκτήσει το κοινό του… Άλλωστε μόνο και μόνο η ύπαρξη του αιμοβόρου Jason φτάνει και περισσεύει για τους fans του είδους!

The post Τι και εάν φθινοπώριασε… Κυκλοφόρησε Spring Break DLC για το Friday the 13th! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα