Τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας για τη νέα κονσόλα Ataribox!

Όλοι οι fans του retro gaming περιμένουν πως και πως τη νέα «σύγχρονη» εκδοχή της κονσόλας της Atari, Ataribox, η οποία όπως αντιλαμβάνεστε αναμένεται να κινητοποιήσει τις ευαίσθητες retro χορδές μας. Αν και ήδη γνωρίζουμε τη μορφή της νέας κονσόλας και ότι θα παίζει τόσο παλιά games όσο και…

νεότερα που θα αναπτυχθούν στο σήμερα, όλο αυτό το διάστημα μας έλειπαν δύο πολύ βασικές λεπτομέρειες, η τιμή αλλά και η ημερομηνία κυκλοφορίας της.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες επιβεβαιωμένες πληροφορίες το Ataribox θα ανέβει πολύ σύντομα στο Indiegogo, προς αναζήτηση υποστηρικτών και εφόσον όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο η νέα κονσόλα θα είναι έτοιμη μέσα στην άνοιξη του 2018. Σε ότι έχει να κάνει με το κόστος, το Ataribox θα στοιχίζει μεταξύ 249 και 299 δολαρίων, ανάλογα με το hardware configuration που θα επιλέξει ο εκάστοτε χρήστης. Επιπλέον, πέραν της τιμής και της ημερομηνίας κυκλοφορίας μάθαμε επίσης και για τα tech specs της νέας κονσόλας, όπου το operating system του θα βασίζεται στο Linux, ενώ επιπλέον θα χρησιμοποιεί επεξεργαστή AMD και γραφικά Radeon. Όπως έγινε γνωστό, το AtariBox δεν θα τρέχει μόνο video games (τα οποία σίγουρα θα έρχονται pre-installed στην κονσόλα), αλλά παράλληλα θα μπορεί να υποστηρίζει steraming, multimedia και web browsing.

The post Τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας για τη νέα κονσόλα Ataribox! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα