Νέο, δωρεάν DLC στο Shadow of Mordor

H Warner ανακοίνωσε ένα ακόμα δωρέαν DLC για το Shadow of Mordor, με όνομα Power of Defiance. Το DLC θα ενσωματωθεί αυτόματα και δωρεάν, από τα αντίστοιχα δίκτυα Xbox One, PlayStation 4

και Steam. Η βασική νέα προσθήκη είναι το καινούριο skin της πανέμορφης Lithariel (η κόρη της λαίδης Marwen), η οποία οδηγεί τους Tribesman of Nurn εναντίον του Sauron και των κακάσχημων πλασμάτων του. Στο DLC παρουσιάζεται κι ένα νέο Challenge Mode, το οποίο σκοπεύει να ζορίσει αρκετά όσους κατηγόρησαν το παιχνίδι πως είναι πολύ εύκολο: το Test of Defiance θα σας βάλει να σκοτώσετε Warchiefs, χωρίς να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπερ-δυνάμεις σας και την ικανότητα να αποφεύγετε τα τελειωτικά χτυπήματα του εχθρού. Το κερασάκι στην τούρτα είναι το νέο επικό Rune, με όνομα Defiant to the End (δίνει μια ακόμα ευκαιρία για Last Chance, ώστε να επιστρέψετε στη μάχη).

Το Shadow of Mordor ήταν η έκπληξη της χρονιάς, με ένα εκπληκτικό σύστημα μάχης, που έκλεψε τις καρδιές των Tolkien-fans και όχι μόνο. Αν δεν είχατε διαβάσει την παρουσίασή μας, μπορείτε να το κάνετε τώρα.

The post Νέο, δωρεάν DLC στο Shadow of Mordor appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα