Lost Ark, από Κορέα με αγάπη! (βίντεο)

Πώς θα ήταν ένα Diablo 4, αν το έφτιαχναν Κορέατες, είχε ανατολίτικα γραφικά και χαρακτήρες και ήταν φορτωμένο στην «επικούρα»; Θα ήταν το Lost Ark! Τις τελευταίες ημέρες έχουν κυκλοφορήσει μερικά εντυπωσιακά gameplay videos από αυτό το, ομολογουμένως, εντυπωσιακό παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει στην Κορέα μέσα στο 2015. Έχει επιβεβαιωθεί ότι θα κυκλοφορήσει

και παγκοσμίως, αλλά ακόμα δεν είναι γνωστές οι λεπτομέρειες της μεταγλώττισης και της έκδοσης. Το βίντεο παρουσίασης ξεκινάει με τις κλάσεις του παιχνιδιού (συνολικά θα υπάρχουν 18 κλάσεις). Με μια πρώτη ματιά δεν φαίνονται πρωτότυπες- ειδικά με ονόματα όπως Barbarian, Summoner, Arcana, το παιχνίδι μοιάζει με άλλο ένα κορεάτικο Diablo-clone. Αλλά το Lost Ark έχει τόσο χορταστικά, εντυπωσιακά εφέ και abilities που κάνει το Diablo 3 να φαίνεται σαν φτωχός συγγενής. Για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται, ρίξτε μια ματιά (μην ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε τους αγγλικούς υπότιτλους).

Όπως βλέπετε, το Lost Ark έχει και αρκετές όμορφες ιδέες για το crafting, την εξερεύνηση και τον κόσμο του παιχνιδιού. Το πιο εντυπωσιακό όλων είναι ότι αυτό το κρυμένο διαμάντι εξ’ανατολής, χρειάστηκε μόνο τρία χρόνια ανάπτυξης για να φτάσει σε αυτή την, σχεδόν έτοιμη μορφή του. Το μόνο που φοβόμαστε είναι η μετάβαση στο δυτικό κοινό, αν θα γίνει καλή δουλειά στη μετάφραση και δεν έχουμε τα κλασικά ευτράπελα και αν θα το αναλάβει κάποιος καλός εκδότης που θα μπορέσει να στηρίξει το προιόν….

The post Lost Ark, από Κορέα με αγάπη! (βίντεο) appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα