Μαγευτική ατμόσφαιρα ενός ανεξερεύνητου κόσμου στο «discover» trailer του Syberia 3!

Όσοι είχατε παίξει τα προηγούμενα Syberia games καταλαβαίνετε ήδη για τι ακριβώς λέμε. Οι υπόλοιποι… απλά έχετε χάσει, και πρέπει να ασχοληθείτε μαζί τους με την πρώτη ευκαιρία! Το τρίτο μέρος της ιστορίας του Benoit Sokal, που μας είχε δώσει το επίσης εκπληκτικό Amerzone, ακολουθεί την Kate Walker να βοηθάει για μία ακόμα φορά τη φυλή των Εσκιμώων Youkol. Εκείνοι οδηγούν ένα είδος πολικών στρουθοκαμήλων σε μία νέα περιοχή ώστε να ολοκληρώσουν μία τελετή της φυλής τους.

Όπως

πάντα, θα βρεθούν αντιμέτωποι με ανθρώπους που ενδιαφέρονται μόνο για το προσωπικό τους όφελος, και όχι για τη διατήρηση αυτού του πολιτισμού. Στο ταξίδι της, η Kate θα συναντήσει διάφορα μυστηριώδη είδη πλασμάτων, ενώ κυριαρχεί για μία ακόμα φορά μία ιδιαίτερη steampunk λογική. Από γραφικά μάλλον δεν πρέπει να περιμένουμε πολλά, αφού το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί για να τρέχει εκτός από desktop (Windows, MacOS, PS4, X1, Switch) και σε mobile πλατφόρμες (iOS, Android). Από υπόθεση όμως… δύναμη!

The post Μαγευτική ατμόσφαιρα ενός ανεξερεύνητου κόσμου στο «discover» trailer του Syberia 3! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα