Destiny 2 είναι επίσημο και… με τη βούλα πλέον!

Αν και σίγουρα δεν θα πρέπει να μας προξενεί έκπληξη γιατί ήταν κάτι που το γνωρίζαμε εδώ και καιρό, όταν το ακούς κι επίσημα νιώθεις… καλύτερα. Φυσικά αναφερόμαστε στο γεγονός ότι σήμερα η Bungie προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση του Destiny 2. Το ευχάριστο νέο ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του παιχνιδιού στο Twitter, το οποίο απλώς παρουσίασε μία εικόνα με το logo του sequel.

Εδώ και κάτι μέρες το Internet είχε πάρει φωτιά από την εμφάνιση μίας σειράς από leaked posters, τα οποία εμφάνιζαν artwork από το παιχνίδι, την ημερομηνία του release (στις 8/9/2017), όπως επίσης και την πληροφορία ότι η beta θα γινόταν διαθέσιμη πρώτα στο PS4.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε το παραμικρό για το νέο game, καθώς η Bungie προτιμάει να κρατάει τα χαρτιά της κλειστά (προφανώς στην E3 θα δούμε πολλά περισσότερα), για αυτό και ακόμη δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε σε ποια platforms θα κάνει την εμφάνιση του το πολυαναμενόμενο sequel. Το πρώτο Destiny έκανε την εμφάνιση του τον Σεπτέμβριο του 2014 (για Xbox 360, Xbox One, PS4 και PS3) και η Bungie κυκλοφόρησε τέσσερα expansions για το πετυχημένο online shooter (The Dark Below, House of Wolves, The Taken King και Rise of Iron), τα οποία επέκτειναν και εμπλούτισαν ακόμη περισσότερο τον κόσμο του. Το Destiny είναι ένα franchise που θα μας απασχολεί για πολλά χρόνια ακόμη, καθώς εντάσσεται σε ένα δεκαετές πλάνο, με την Bungie και την Activision να μας επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις και για μετά το 2020.

The post Destiny 2 είναι επίσημο και… με τη βούλα πλέον! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα