Στο μπαράκι του Super Mario πίνεις τα πιο cool 8bitά ποτά… ever!

Πως θα σας φαινόταν η ιδέα μετά από μία κουραστική μέρα στη δουλειά να απολαμβάνατε το ποτάκι (ή το μπυρόνι σας) σε έναν ειδικά διακοσμημένο χώρο που είναι εμπνευσμένος από τον κόσμο του Super Mario Bros.; Για πολλούς gamers σίγουρα κάτι τέτοιο αποτελεί ένα «μικρό όνειρο», καθώς ειδικότερα εάν ανήκουν στους fans του μουστακαλή υδραυλικού θα αισθάνονται ότι βρίσκονται σαν… στο σπίτι τους. Ε λοιπόν στην πρωτεύουσα των Η.Π.Α, Washington

D.C., ο Matt Fox ένας εκ των υπευθύνων του διάσημου μπαρ Cherry Blossom αποφάσισε πρόσφατα να δώσει έναν διαφορετικό gaming τόνο σε έναν από τους χώρους του καταστήματος, διαλέγοντας ως theme διακόσμησης το θρυλικό Super Mario Bros.

Όπως θα διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες που ακολουθούν τα πάντα είναι προσεγμένα ακόμη και στην παραμικρή λεπτομέρεια, καθώς στο ταβάνι υπάρχουν τα χαρακτηριστικά συννεφάκια, στους τοίχους οι κλασικοί πράσινοι σωλήνες, ενώ διακοσμητικά μανιτάρια και κουτιά με θαυμαστικά κρέμονται από το ταβάνι. Επιπλέον, πίσω από την μπάρα υπάρχει μία πλήρης αναδημιουργία του level 1-1 από… Lego, αλλά και μία τοιχογραφία αφιερωμένη στον Bowser! Είναι περιττό να τονίσουμε ότι αυτό το μπαρ πρόκειται για το όνειρο κάθε geek και Ninty fan! Αν και η Washington μας πέφτει λιγάκι μακριά, ωστόσο η δουλειά που έχουν κάνει οι υπεύθυνοι του Cherry Blossom είναι πραγματικά… επική με όλη τη σημασία της λέξεως και δε γίνεται να μην την θαυμάσεις!

The post Στο μπαράκι του Super Mario πίνεις τα πιο cool 8bitά ποτά… ever! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα