Κυκλοφόρησε επιτέλους gameplay trailer του ανατριχιαστικού Scorn!

Ένα χρόνο νωρίτερα είχες δει ένα άρθρο μας για ένα survival horror game με τίτλο Scorn…Τώρα, μπορώ να μοιραστώ μαζί σου τα καλύτερα νέα που είχαμε σήμερα. Κυκλοφόρησε (επιτέλους) gameplay trailer του ανατριχιαστικού παιχνιδιού! Αν αναρωτιέσαι, το Scorn είναι ένα indie παιχνίδι που δημιουργεί αυτή τη στιγμή το studio Ebb

Software. Η πρώτη επαφή μας με αυτό έγινε το 2016, όπου οι δημιουργοί κατέθεσαν το παιχνίδι στο Steam Greenlight και κυκλοφόρησαν το teaser trailer του. Η δεύτερη επαφή, που μπορείς να στηρίξεις αυτή τη στιγμή, είναι η ύπαρξή του στο Kickstarter.

Όσον αφορά τα «ζουμερά» θέματα, το Scorn είναι μια first-person εμπειρία τρόμου όπου εξερευνείς ένα περιβάλλον που είναι ζωντανός οργανισμός. Κάθε level είναι και ένας διαφορετικός κόσμος, με δικά του φρικιαστικά, δολοφονικά μυστικά και γρίφους. Ως παιχνίδι χωρίζεται σε 2 μέρη. Το 1ο, γνωστό ως Part 1 of 2: Dasein, είναι αυτό που περιμένουμε τώρα και, σύμφωνα με τους δημιουργούς του θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018. Το 2ο μέρος…κανείς δε ξέρει. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι το Scorn δε θα έχει ποτέ DLC ή sequel, και αυτό ακούγεται κάπως μυστηριώδες, και σίγουρα ενδιαφέρον. Το gameplay trailer του παιχνιδιού είναι μια 7-λεπτη διαδρομή στη μιζέρια, όπου τα μουντά χρώματα και το ζωντανό (pun intended) και δολοφονικό περιβάλλον καταφέρνει να σε φρικάρει με τον καλύτερο τρόπο (το ότι είδαμε το ενδιαφέρον, οργανικό όπλο του παιχνιδιού σε δράση, επίσης, σίγουρα δεν είναι κακό bonus). Το Scorn μπορείς αυτή τη στιγμή να το βρεις στο Steam page του (αν και δεν έχει σημασία να το επισκεφτείς ακόμα εκεί), στην ιστοσελίδα του και, φυσικά, στο Kickstarter όπου μπορείς να βοηθήσεις να κυκλοφορήσει!

Fun fact (αν διαβάζεις ακόμα και δεν έχεις τρέξει κατευθείαν στο trailer): Το Scorn δε θα έχει καθόλου cutscenes. Όλα όσα μαθαίνεις θα είναι από το περιβάλλον σου-και το παιχνίδι σε προκαλεί να δώσεις βάση σε αυτά που σου δείχνει.

The post Κυκλοφόρησε επιτέλους gameplay trailer του ανατριχιαστικού Scorn! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα