5 λόγοι να παίξεις ένα game σήμερα!

Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι, αν το διαβάζεις αυτό, λογικά δε χρειάζεσαι εμένα να σου πω λόγους να παίξεις ένα game σήμερα-τώρα. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι δεν αξίζει να διαβάσεις αυτό το κείμενο μέρες που νιώθεις «down» (ή να κρατήσεις το link σε ένα ειδικό σημείο από όπου θα το στέλνεις σε κάθε «αλλόθρησκο» μη-gamer μέχρι να μπει στον ίσιο δρόμο)…Στο ψητό, λοιπόν, 5 λόγοι να παίξεις κάτι με το που κλείσεις αυτό το tab!

Θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις

Είναι

Σεπτέμβρης αυτή τη στιγμή (για να κάνω και το προσωπικό σου ημερολόγιο για λίγο). Αυτό σημαίνει τέλος άδειας, εξεταστική ή ανοιχτά σχολεία, κάτι που σημαίνει ότι όλοι είμαστε λίγο πιο αγχωμένοι. Ξέρεις τι θα σε κάνει να ξεχάσεις εκείνο το project που είσαι αναγκασμένος να κάνεις; Σωστά μάντεψες, ένα ενδιαφέρον game. SEGA Forever στο κινητό; Uncharted: The Lost Legacy στο PlayStation 4; Team Fortress 2, Dota 2 ή PUBG στο PC; Οτιδήποτε σου αρέσει μας κάνει. Αρκεί να κάτσεις αναπαυτικά και να ξεχάσεις τον υπόλοιπο κόσμο για μερικές ώρες!

Θα έχεις ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις καταλάβει πόσο κοντά έρχονται οι άνθρωποι μέσω του gaming. Αν παίζεις multiplayer έχεις την ομάδα σου, το guild σου, τα άτομα που περνάτε χρόνο μαζί μιλώντας (είτε από κοντά, είτε όχι) για το game και για τον εαυτό σας. Αν παίζεις solo, έχεις τα άτομα που αγαπούν το ίδιο παιχνίδι, που συναντάς τυχαία σε παρέες και καταλήγετε να συζητάτε για κάτι που έχετε κοινό (το ίδιο ισχύει αν σου αρέσουν τα streams). Αν παίζεις tabletop rpg παιχνίδια (όπως το Dungeons & Dragons), ειδικά, ξέρεις ότι θα βρίσκεσαι με τους φίλους σου τουλάχιστον μία φορά τη βδομάδα. Κι όλα αυτά πού οδηγούν; Στο ότι περνάς καλά, μεγαλώνεις την παρέα σου με ενδιαφέροντα άτομα και παράλληλα «χαλάς» το χρόνο σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Θα περάσεις καλά ό,τι καιρό κι αν κάνει

Έχει ήλιο που θα μπορούσε να ψήσει αυγό στο κεφάλι σου; Έχει αέρα που θα σε έπαιρνε μαζί του εύκολα; Έχει βροχή που θα μπορούσε να σε πνίξει; Χαλάζι; Θεομηνία; Δε σε νοιάζει τίποτα, εσύ είσαι χαλαρός/-ή και περνάς τη μέρα σου βούτυρο (ακόμα και το ρεύμα να κοπεί θα έχεις αρκετές ώρες στο Switch και το κινητό σου). Μπορείς να φανταστείς να βγαίνεις για καφέ ενώ ρίχνει καρέκλες; Όχι; Τέλεια, κι εμείς αυτό σκεφτήκαμε!

Θα αποφύγεις κόσμο που δε θες να δεις

Ναι, ξέρω, όλοι είμαστε κοινωνικές πεταλούδες (όπως λέμε social butterfly) και τους αγαπάμε όλους και μας αγαπάνε και, και, και. Ας είμαστε ειλικρινείς, όμως. Υπάρχουν φορές που θες να αποφύγεις ακόμα και τα άτομα που όντως συμπαθείς, για οποιοδήποτε λόγο. Τότε σε περιμένει στοργικά η κονσόλα ή το PC σου, όπου θα κάνεις παρέα με τους χαρακτήρες του Tekken, του Street Fighter ή του…Dream Daddy μέχρι να νιώσεις πάλι έτοιμος/-η να δεις άνθρωπο!

Θα αναζωογονηθείς και θα περάσεις καλά

Έχουμε ήδη εξηγήσει γιατί το gaming σου κάνει καλό (εδώ). Τα αντανακλαστικά σου θα ακονιστούν, θα ηρεμήσεις, θα βελτιώσεις τις ξένες γλώσσες σου (όσο θα βρίζεις κάποιον χαρακτήρα ή gamer, πιθανώς)…Το gaming προσφέρει πολλά πράγματα, όπως άλλωστε είναι λογικό να κάνει ένα hobby. Αξίζει να τα εκμεταλλευτείς ώστε να κάνεις τη ζωή σου λίγο καλύτερη!

The post 5 λόγοι να παίξεις ένα game σήμερα! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα