Το θρυλικό Atari γίνεται φορητή κονσόλα και είναι ένα μικρό «έπος»!

Οι φανατικοί φίλοι του retro gaming σίγουρα περιμένουν με ανυπομονησία την έλευση του Ataribox, της κονσόλας που φέρει την επίσημη υπογραφή της αγαπημένης εταιρείας και που αναμένεται να μας ταξιδέψει πολλά χρόνια πίσω. Ωστόσο, εάν ανήκετε στους ανυπόμονους gamers πρόσφατα η Funstock, μία εταιρεία που ειδικεύεται στα retro gaming προϊόντα, παρουσίασε το Atari

«Retro» Handheld, μία φορητή version της κονσόλας που ξεκίνησε την επανάσταση του gaming στις αρχές της δεκαετίας του ’80.

Η συγκεκριμένη κονσόλα εμφανισιακά θυμίζει έντονα το all-time classic ξύλινο case του Atari 2600 και έρχεται με 50 προεγκατεστημένα παιχνίδια (Ναι… έχει Asteroids, Pong , Centipede, Tempest κ.ά). Το Atari «Retro» Handheld διαθέτει display στις 2.4 ίντσες, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα για σύνδεση και στην TV, μέσω της A/V output. Η πρόταση της Funstock δεν είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμη, ωστόσο πολύ σύντομα (και συγκεκριμένα λίγο πριν τα Χριστούγεννα), η φορητή αυτή έκδοση του Atari θα αρχίσει να φτάνει στα χέρια των πρώτων retro gamers. Αναμφίβολα, το Atari «Retro» Handheld θα μας κρατήσει άνετα συντροφιά μέχρι να κυκλοφορήσει η… επίσημη κονσόλα που θα φέρει την υπογραφή της αγαπημένης κατασκευάστριας εταιρείας που χωρίς αυτή ίσως το gaming να μην είχε τη μορφή που έχει σ. Εάν σας ενδιαφέρει μπορείτε να προχωρήσετε στο pre-ordering κάνοντας click εδώ.

The post Το θρυλικό Atari γίνεται φορητή κονσόλα και είναι ένα μικρό «έπος»! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα