Κατάπαυση του πυρός στο Battlefield 1 (στο περίπου), με αφορμή τα 100 χρόνια από το τέλος του Α’ Παγκοσμίου!

Χθες (11/11) συμπληρώθηκαν 100 χρόνια από το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, καθώς ύστερα από 4 χρόνια σφοδρών εχθροπραξιών που οδήγησαν στην απώλεια εκατομμυρίων ζωών, οι δυνάμεις της Αντάντ και η Γερμανία αποφάσισαν από κοινού το τέλος της μεταξύ τους σύγκρουσης στις 11/11/1918. Ως γνωστόν, το Battlefield 1 είναι το παιχνίδι το οποίο μας ταξιδεύει στην ταραγμένη περίοδο του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, παρουσιάζοντας τις πιο σημαντικές μάχες που έλαβαν χώρα στα 4 χρόνια του.

Οι παίκτες του Battlefield 1

(στην Μελβούρνη) με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από το τέλος των εχθροπραξιών είχαν μια εκπληκτική ιδέα, καθώς δίνοντας στα forum του παιχνιδιού μια συγκεκριμένη ώρα (11 π.μ) προχώρησαν στην κατάπαυση του πυρός. Για 2 περίπου λεπτά δεν ακούστηκε ούτε ένας πυροβολισμός στο γνωστό multiplayer shooter, μέχρι που την «ειρηνική» αυτή στιγμή διέκοψε ένα δίπλανο που πέρασε με μανία πάνω από τα κεφάλια των συγκεντρωμένων στρατιωτών και άρχισε να πυροβολεί εκείνους που βρίσκονταν στην παραλία, αλλά και ένας παίκτης, ο οποίος είχε τη φαεινή ιδέα να μαχαιρώσει πισώπλατα τον gamer που έκανε recording το γεγονός (στη συνέχεια με δικό του post στο Reddit ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε). Όπως αντιλαμβάνεστε η ειρήνη δεν κράτησε για πολύ και μέσα σε λίγα λεπτά είχε ξεκινήσει το γνωστό σε όλους μας… μακελειό! Πάντως, ακόμη κι έτσι αυτή ήταν μια εξαιρετική κίνηση από τους φίλους του πετυχημένου multiplayer shooter.

The post Κατάπαυση του πυρός στο Battlefield 1 (στο περίπου), με αφορμή τα 100 χρόνια από το τέλος του Α’ Παγκοσμίου! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα