Έκπληξη! To Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age ξεπερνάει τα 4 εκατ. units!

To Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age μας άφησε αρκετά θετικές εντυπώσεις στο review του, καθώς το εξαιρετικό story και το εύχρηστο σύστημα μάχης σε συνδυασμό με τα πολύ όμορφα και προσεγμένα γραφικά, αν μη τι άλλο κέντρισαν το ενδιαφέρον των fans των JRPGs. Αν και το Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age δεν συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο μεγάλα blockbusters για το 2018, ωστόσο οι πωλήσεις του ήταν πραγματικά… σούπερ, καθώς σε παγκόσμιο επίπεδο πωλήθηκαν περισσότερα

από 4 εκατομμύρια copies! Ο δημιουργός και game designer της σειράς Dragon Quest, Yuji Jorii, σχολιάζοντας το συγκεκριμένο milestone δήλωσε σε fans περιχαρής για το σημείο που έχει φτάσει το Dragon Quest. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε όταν δημιούργησε το πρώτο παιχνίδι της σειράς πριν από 30 περίπου χρόνια δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι ο κόσμος που δημιούργησε θα είχε τόσο μεγάλο αντίκτυπο σε τόσους πολλούς ανθρώπους. To Echoes of an Elusive Age πρόκειται ουσιαστικά για ένα «ξεκίνημα» για τη δημοφιλή σειρά, παρουσιάζοντας νέα και πρωτότυπα concepts, τα οποία ήδη έχουν μιλήσει στην ψυχή των fans.

The post Έκπληξη! To Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age ξεπερνάει τα 4 εκατ. units! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα