Ενδείξεις για την ύπαρξη PC Version του Red Dead Redemption 2;

Όταν ανακοινώθηκε το sequel του Red Dead Redemption, οι φανατικοί PC gamers τα πήραν στο κρανίο με την απόφαση της Rockstar Games να το κυκλοφορήσει αποκλειστικά στις κονσόλες Xbox One και PlayStation 4. Η συνέχεια λίγο – πολύ γνωστή, καθώς είχαμε διαμαρτυρίες σε forums,

petitions στο Internet και γενικότερο κράξιμο και οργή… Η Rockstar βέβαια παίζει το παιχνίδι της αρκετά καλά και εξακολουθεί να τηρεί σιγή ιχθύος, μην λέγοντας το παραμικρό για ένα ενδεχόμενο PC port του RDR2.

Παρόλα αυτά, ορισμένοι παρατηρητικοί gamers, οι οποίοι λατρεύουν να ψάχνουν στα κρυφά files εφαρμογών βρέθηκαν μπροστά από μια σημαντική ανακάλυψη, καθώς έκατσαν και ξεψάχνισαν τα αρχεία του Companion app, της εφαρμογής που λειτουργεί με τρόπο υποστηρικτικό στο παιχνίδι και από ότι φαίνεται… έβγαλαν λαβράκι! Συγκεκριμένα, στο companion app υπάρχουν κάποια ανενεργά αρχεία με «ύποπτες» ονομασίες, όπως είναι για παράδειγμα: “graphics options”, Anti-Aliasing, Water Reflection resolution, shadow & particle quality, με κάποια από αυτά τα files στην ονομασία του να γράφουν τις λέξεις “PC Version”. Επιπλέον, ορισμένα από αυτά τα αρχεία συνδέονται και με το Oculus VR, οπότε δεν αποκλείεται να δούμε και μια VR version του Red Dead Redemption 2! Τα παραπάνω βέβαια μπορεί να μην σημαίνουν και τίποτα ή ότι απλά η Rockstar να έχει στα σκαριά μιας desktop PC έκδοση του companion app. Ωστόσο, οι PC gamers μπορούν να… ελπίζουν ότι κάποια στιγμή θα εισακουστούν οι προσευχές τους!

The post Ενδείξεις για την ύπαρξη PC Version του Red Dead Redemption 2; appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα