Η Jaina Proudmoore πρωταγωνιστεί στο νέο animated short για το Battle for Azeroth!

Οφείλουμε να το παραδεχθούμε ότι η Blizzard έχει δημιουργήσει τη δική της παράδοση στα cinematics, δημιουργώντας introductory videos που πραγματικά αγγίζουν την τελειότητα και μένουν χαραγμένα στη μνήμη μας (θυμίζοντας πολλές φορές σκηνές από… υπερπαραγωγές του Hollywood). Με το expansion Battle for Azeroth να βρίσκεται προ των πυλών (έρχεται στις 14 Αυγούστου), η Blizzard

φιλοδοξεί να μας βάλει για τα καλά μέσα στο κλίμα, ετοιμάζοντας 3 animated shorts στα οποία θα πρωταγωνιστούν 3 από τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες από τον κόσμο του WoW (Jaina Proudmoore, Sylvanas και Azshara). Στο πρώτο από αυτά τα σύντομα animations, η εμβληματική Jaina Proudmoore δείχνει να επιχειρεί να ανασύρει από τα βάθη του ωκεανού το πλοίο του πατέρα τους, ξυπνώντας με αυτόν τον τρόπο την κληρονομιά του Daelin Proudmoore. Όπως θα διαπιστώσετε το εν λόγω animated short είναι εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα με την ανατριχιαστική ατμόσφαιρα να είναι διάχυτη, αλλά και το τραγούδι να παραπέμπει σε… musical. Το Battle For Azeroth θα επιχειρήσει να δώσει μία νέα πνοή στον κόσμο του WoW που σίγουρα ύστερα από τόσα χρόνια… την έχει ανάγκη!

The post Η Jaina Proudmoore πρωταγωνιστεί στο νέο animated short για το Battle for Azeroth! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα