Η Blizzard ανταμείβει gamer που επιστρέφει τον Source Code του StarCraft!

Μία όμορφη, τυχαία μέρα ένα πακέτο έφτασε στην πόρτα του χρήστη του reddit Khemist49. Ο ήρωας μας παρήγγειλε κάποια καλούδια της Blizzard από το e-bay, μαζί με τα οποία ήρθε κι ένας περίεργος χρυσός δίσκος CD με τίτλο StarCraft Gold Master Source Code. Ο Khemist49 δημοσίευσε αυτό το εύρημα στο reddit, ρωτώντας την community

τι πιστεύει ότι πρέπει να κάνει με αυτό. Πολλοί του είπαν να πάρει ό,τι υπάρχει μέσα στο δίσκο και να το δημοσιεύσει στο διαδίκτυο, ώστε να βοηθήσει και να ενημερώσει τους gamers και τους indie προγραμματιστές. Πριν ο ίδιος ο Khemist49 πάρει την απόφασή του, η Blizzard ενημερώθηκε για αυτή την ανακάλυψη και ευθύς επικοινώνησε με τον ίδιο για την ασφαλή επιστροφή του δίσκου αυτού. Αν ακόμα αναρωτιέσαι τι περιέχει ο δίσκος, πρόκειται για πηγαίο κώδικα από το πασίγνωστο StarCraft που χρονολογείται από το 1998. Ο δίσκος θεωρείτο ότι εκλάπη από την εταιρεία (μέχρι να βρεθεί ένα μήνα νωρίτερα από σήμερα!) και, όπως καταλαβαίνεις, η Blizzard παραλίγο να πάθει εταιρικό έμφραγμα από τη χαρά της.

Ο Khemist49 ήταν σε ένα μεγάλο δίλημμα με αυτή την κατάσταση. Μπορούσε να δημοσιεύσει το περιεχόμενο του δίσκου, όπως τον συμβούλεψαν μέλη του gaming community (Dark Side). Μπορούσε, επίσης, να επιστρέψει το δίσκο στη Blizzard όπως η ίδια ζήτησε (Light Side). Με τη συμβουλή του δικηγόρου του, ο χρήστης του reddit επέλεξε το δεύτερο μονοπάτι. Ο χρυσός δίσκος επιστράφηκε στη Blizzard με ασφάλεια (παρά τα άσχημα σχόλια κάποιων ανώνυμων gamers για τον Khemist49). Η Blizzard πολλές φορές μας έχει δείξει ότι ανταμείβει την ηθική ακεραιότητα των gamers και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στην αντίδρασή της μετά την επιστροφή του πηγαίου κώδικα. Ο Khemist49, αρχικά, παρέλαβε ένα αντίτυπο του Overwatch Origins Edition καθώς και $250 για ξόδεμα στο Blizzard Store. Τα δώρα δε τελείωσαν εκεί καθώς, όπως είδαμε στο δεύτερο post περί του θέματος, η Blizzard χάρισε στον τυχερό gamer ένα ολόκληρο κουτί-θησαυρό με καλούδια από το Overwatch και το Diablo.

Το τρίτο δώρο της εταιρείας κολοσσού του gaming ήταν πραγματικά το αποκορύφωμα. Ένα δωρεάν ταξίδι με όλα τα έξοδα πληρωμένα για το φετινό BlizzCon (που θα γίνει το Νοέμβρη στην California)! Ο εξαιρετικά τυχερός Khemist49 θα δει από κοντά τη γιορτή της Blizzard και παράλληλα θα δειπνήσει με την ομάδα των developers! Όχι κι άσχημα για τον τυχερό φίλο του gaming!

The post Η Blizzard ανταμείβει gamer που επιστρέφει τον Source Code του StarCraft! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα