Ο Donnie Yen του Star Wars: Rogue One πρωταγωνιστεί στο Sleeping Dogs: The Movie!

Ο Donnie Yen, ένας ηθοποιός που «ειδικεύεται» στις πολεμικές τέχνες, σίγουρα έκλεψε την παράσταση στο ρόλο του Chirrut Imwe στο Star Wars: Rogue One (I am one with the Force and the Force is with me). Από ότι φαίνεται μετά την ταινία Star Wars οι μετοχές του Donnie Yen ανέβηκαν ακόμη περισσότερο, καθώς όπως έγινε γνωστό πρόσφατα, ο Yen πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην νέα ταινία Sleeping Dogs

που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο στάδιο του pre-production. Αν και οι πληροφορίες που έχουμε αυτή τη στιγμή για την κινηματογραφική μεταφορά του Sleeping Dogs είναι ελάχιστες, ωστόσο γνωρίζουμε ότι την παραγωγή έχει αναλάβει ο Neal H. Moritz, ο οποίος στο παρελθόν έχει βάλει τη σφραγίδα του σε films όπως τα Fast and the Furious, I Am Legend και 21 Jump Street, ενώ το πιθανότερο είναι ότι ο Yen θα αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο. Εάν κρίνουμε από το ύφος του Sleeping Dogs θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αρκετές σεκάνς με over the top δράση και μπόλικο πιστολίδι και ελπίζουμε ότι και το σενάριο θα μπορέσει να πιάσει τον ιδιαίτερο τόνο του παιχνιδιού της Square Enix που έκανε την εμφάνιση του το 2012.

The post Ο Donnie Yen του Star Wars: Rogue One πρωταγωνιστεί στο Sleeping Dogs: The Movie! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα