ΕΠΙΣΗΜΟ! Το trailer του GTA 6 έρχεται αρχές Δεκεμβρίου και θα… κρασάρει το σύμπαν!

Οι εξελίξεις στη digital εποχή τρέχουν αδιάκοπα και μπορεί πριν από μερικές ώρες  να αναφέραμε ότι βρισκόμαστε μια ανάσα από την ανακοίνωση του 6oυ Grand Theft Auto (GTA 6), ωστόσο τελικά η Rockstar Games θέλησε να… ξεδιαλύνει το τοπίο! Με βάση επίσημο post στα social media, η Rockstar ανέφερε ότι το επόμενο GTA, το game που εδώ και

χρόνια περιμένει όλη η gaming community πρόκειται να παρουσιαστεί μέσω ενός trailer στις αρχές Δεκεμβρίου!

Η επιλογή του Δεκεμβρίου δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο σχετικό post η Rockstar, τον προσεχή μήνα συμπληρώνονται 25 ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που η εμβληματική εταιρεία ξεκίνησε τη λειτουργία της, προσφέροντας στην gaming community και στην ευρύτερη geek culture ένα από τα μεγαλύτερα gaming franchises όλων των εποχών. Δεν μπορούμε να φανταστούμε τι έχει να συμβεί στο Internet μόλις θα ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία του πρώτου trailer του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού, το οποίο περιμένουν εναγωνίως, οι ορδές των gamers! Δεν σας κρύβουμε ότι ήδη έχουμε ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση… Άντε να έρθει ο Δεκέμβρης!

The post ΕΠΙΣΗΜΟ! Το trailer του GTA 6 έρχεται αρχές Δεκεμβρίου και θα… κρασάρει το σύμπαν! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα