Diablo 4: Μέσα στο 2024 το expansion “Vessel of Hatred”

Αρκετές ήταν οι ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις που έγιναν στο πλαίσιο της Blizzcon και φυσικά το Diablo 4 δε θα μπορούσε να απουσιάζει. Όπως αποκάλυψε η εταιρεία, το πρώτο expansion, που θα φέρει τον τίτλο Vessel of Hate, είναι γεγονός και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο έτος.

Το Diablo 4 είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο πολυσυζητημένα παιχνίδια της χρονιάς, χωρίς αυτό να σημαίνει

ότι δεν υπήρχαν προβλήματα. Η άφιξη του Season of Blood ήταν αναμφίβολα μια σημαντική επιτυχία, παρά το γεγονός ότι εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένοι τομείς που χρειάζονται δραστική βελτίωση. Τώρα, η ανακοίνωση του Vessel of Hatred φαίνεται ότι θα φέρει μια σειρά από αλλαγές όταν τελικά κυκλοφορήσει.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι λεπτομέρειες για το Vessel of Hate ευθυγραμμίζονται αρκετά καλά με τις διαρροές που κυκλοφόρησαν νωρίτερα φέτος. Μεταξύ αυτών, η επιστροφή του Mephisto επιβεβαιώθηκε με τον τίτλο Lord of Hate και το Kurast, κοντά στις ζούγκλες του Torajan, επιβεβαιώθηκε ως το σκηνικό για το expansion. Τόσο ο Mephisto όσο και το Kurast από το δεύτερο παιχνίδι επιστρέφουν, με τον εμπνευσμένο σχεδιασμό του τελευταίου να είναι μία από τις πιο αξιομνημόνευτες τοποθεσίες της σειράς στο σύνολό της.

The post Diablo 4: Μέσα στο 2024 το expansion “Vessel of Hatred” appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα