Ένας 65χρονός έχει τερματίσει το Red Dead Redemption 2 περισσότερες από… 30 φορές!

Όλοι γνωρίζουμε ότι το Red Dead Redemption 2 ανήκει στους τίτλους, με τους οποίους μπορείς να ασχολείσαι ακόμη και… μήνες, καθώς το single player story mode προσφέρει περίπου 60 ώρες καθαρού gameplay για το main storyline. Εάν συνυπολογίσουμε σε αυτό και τα διάφορα side-quests, τότε το μόνο βέβαιο είναι ότι ο τίτλος της Rockstar Games, μπορεί να σας κρατήσει άπειρες νύχτες…. συντροφιά. Για αυτό

και σίγουρα είναι λίγοι εκείνοι που τα έχουν καταφέρει να τερματίσουν το RDR2.

Ωστόσο, ένας 65χρονός gamer, ο οποίος από ότι μπορούμε να συμπεράνουμε είναι ο πιο καμένος fan του Red Dead Redemption 2 έχει τερματίσει το western-themed game της Rockstar, ούτε μία, ούτε δύο… αλλά 30 (και βάλε) φορές! Σύμφωνα με τον ApeWatcher, έναν χρήστη του Reddit, ο πατέρας του είναι ενδεχομένως ο πιο φανατικός παίκτης του Red Dead Redemption 2 στον κόσμο, καθώς δεν λέει να ξεκολλήσει από το παιχνίδι που τον έχει πορώσει περισσότερο. Μάλιστα, όπως τονίζει ο ApeWatcher έχει προσπαθήσει επανειλημμένως να τον μεταπείσει για να παίξει κάποιον άλλον τίτλο (όπως είναι το Witcher 3), ωστόσο ο πατέρας του εξακολουθεί και παραμένει κολλημένος με τον τίτλο της Rockstar. Μάλιστα, αν και έχει τερματίσει το RDR2 30 και πλέον φορές, το γεγονός ότι δεν μπορεί να πιάσει το 100% completion score τον κάνει να παίζει ξανά και… ξανά (για αυτό φταίνε κάποια gambling challenges που δεν τα έχει πετύχει) μέχρι να τα καταφέρει! Νομίζουμε ότι η Rockstar θα πρέπει να συγκινηθεί από την περίπτωση του και είτε να του κάνει κάποιο καλό δώρο ή έστω ένα honorable mention σε κάποιο μελλοντικό της τίτλο.  

The post Ένας 65χρονός έχει τερματίσει το Red Dead Redemption 2 περισσότερες από… 30 φορές! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα