Το Xbox Series S θα έχει μικρότερα loading times από το Series X (και ο Phil Spencer… εξηγεί)!

Απέχουμε σχεδόν μια ανάσα από τις νέες κονσόλες της Microsoft και της Sony και όπως γίνεται αντιληπτό ακόμη δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα που σχετίζονται με τη λειτουργία τους. Όπως ήδη θα γνωρίζετε, η Sony θα κυκλοφορήσει δύο versions του PS5, μία η οποία θα φέρει optical drive και μία που θα είναι digital-only.

Ωστόσο, η Microsoft έχει ακολουθήσει έναν διαφορετικό δρόμο ρίχνοντας δύο διαφορετικές κονσόλες στην αγορά. Το Xbox Series X από τη μία, θα αποτελεί τη νέα gaming ναυαρχίδα της, έτοιμη να διαχειριστεί games σε ανάλυση 4Κ με εντυπωσιακά visuals και κίνηση που θα φτάνει στα 60 fps και από την άλλη το Xbox Series S, το οποίο θα διατίθεται σε σούπερ ανταγωνιστική τιμή (στα 309 ευρώ) και θα είναι ιδανικό για gaming στα 1440p (2K ανάλυση)!

Και οι δύο κονσόλες γνωρίζουμε ότι θα είναι τρομερά γρήγορες με σούπερ χαμηλά loading times σε σύγκριση με τον πρόγονο τους Xbox One. Ωστόσο, ένα ενδιαφέρον στοιχείο θα είναι ότι το Series S θα μπορεί να πετύχει ακόμη πιο χαμηλά loading times, σε σύγκριση με το Xbox Series X! Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι θα υπάρχει κάποια ειδική ρύθμιση στο hardware, αλλά όπως τόνισε και ο ιθύνων νους της Microsoft, Phil Spencer αυτό είναι κάτι που θα οφείλεται στα πιο χαμηλής ανάλυσης assets που η «μικρή» κονσόλα θα είναι σε θέση να διαχειριστεί. Μάλιστα, όπως τόνισε ο εγκέφαλος της στρατηγικής του Xbox, το Series S πραγματικά τον έχει εντυπωσιακή με τη συνολική απόδοση του. Όλα αυτά βέβαια απομένει να τα δούμε στην πράξη, καθώς σε λίγες μέρες τόσο το Xbox Series X, όσο και το Xbox Series S θα βρίσκεται στα χέρια μας!   

The post Το Xbox Series S θα έχει μικρότερα loading times από το Series X (και ο Phil Spencer… εξηγεί)! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα