Έκπληξη! Οι δημιουργοί του Project Cars ετοιμάζουν το Mad Box, τη δική τους κονσόλα!

Μέχρι πρότινος γνωρίζαμε ότι η Slightly Mad Studios «εξειδικεύεται» στα racing games (την γνωρίζουμε από τα εξαιρετικά Project Cars και το Need for Speed: Shift). Όμως με μια ανακοίνωση – έκπληξη που ανέβηκε στo Twitter πρόσφατα, ο CEO

της εταιρείας, Ian Bell ανακοίνωσε ότι το γνωστό development house έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του Mad Box, μίας stand alone κονσόλας! Σύμφωνα με τον Bell, το Mad Box θα κάνει την εμφάνιση του σε τρία χρόνια από σήμερα και όπως μπορείτε να φανταστείτε αναμένεται να κοντραριστεί με την επόμενη γενιά των Xbox και PlayStation.

Αν και ακόμη είναι φυσικά πολύ νωρίς για να ανακοινωθούν τα tech specs της εν λόγω κονσόλας, καθώς ακόμα βρίσκεται στη φάση του σχεδιασμού, ωστόσο ο Ian Bell μας έδωσε μια πρώτη εικόνα για τις δυνατότητες του μηχανήματος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα υποστηρίζει 120 fps για gaming σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας και ότι θα υποστηρίζει όλα τα βασικά VR headsets που υπάρχουν στην αγορά. Υπολογίζεται ότι το Mad Box θα είναι αντίστοιχο σε δυνατότητες, ενός πολύ γρήγορου gaming PC που θα βρίσκεται στην αγορά σε δύο χρόνια από σήμερα. Όπως τόνισε ο ιθύνων νους της Slightly Mad, η τιμή της θα είναι αρκετά ανταγωνιστική σε σχέση με τα προϊόντα των υπολοίπων παικτών της αγοράς του console gaming και στόχος είνια να είναι ιδιαίτερα open και «φιλική» ως προς τους developers. Σίγουρα ανυπομονούμε να μάθουμε τα τελικά specs της!

The post Έκπληξη! Οι δημιουργοί του Project Cars ετοιμάζουν το Mad Box, τη δική τους κονσόλα! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα