Είναι επίσημο! To Death Stranding κυκλοφορεί στις 8 Νοεμβρίου 2019 (+νέο epic trailer)!

To Death Stranding, το επόμενο magnus opus του Hideo Kojima είναι αυτή τη στιγμή το game που περιμένει περισσότερο η υφήλιος, ο γαλαξίας και το… σύμπαν! Το ευχάριστο νέο είναι ότι ο εναλλακτικός τίτλος που ετοιμάζει ο τρομερός Kojima δεν αργεί, καθώς πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι το Death Stranding

θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 4 (είναι PS4 exclusive) στις 8 Νοεμβρίου.

Μαζί με την ανακοίνωση του release date του παιχνιδιού υπήρχε και ένα ακόμη… δωράκι για τους gamers, καθώς παρουσιάστηκε ένα νέο trailer διάρκειας 9 ολόκληρων λεπτών, το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να ρίξουμε μια πιο διεξοδική ματιά στο gameplay, στα αλλόκοτα environments, στα gunfights, αλλά και σε μία σειρά από νέους χαρακτήρες που κάνουν την εμφάνιση τους! Στο Death Stranding παρακολουθούμε την ιστορία του Sam Bridges (τον υποδύεται ο Norman Reedus), έναν μεταφορέα που καλείται να εξερευνήσει έναν σκοτεινό “open” world, ο οποίος μεταμορφώνεται από ένα μυστηριώδες φαινόμενο, το οποίο ονομάζεται Death Stranding. Οι παίκτες επωμίζονται το βάρος να συνενώσουν αυτόν τον κόσμο, δημιουργώντας «συνδέσεις» με άλλους παίκτες. Εκτός του Norman Reedus, στο Death Stranding κι άλλα ηχηρά ονόματα από τον χώρο του θεάματος, όπως οι Mad Mikkelsen, Lea Seydoux, Lindsay Wagner, Troy Baker και Guillermo del Torro. Αν μη τι άλλο, είναι ένα game που το περιμένουμε με τεράστια ανυπομονησία και για να μην σας καθυστερούμε άλλο, πατήστε το Play στο video που ακολουθεί και… απολαύστε!

The post Είναι επίσημο! To Death Stranding κυκλοφορεί στις 8 Νοεμβρίου 2019 (+νέο epic trailer)! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα