ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Κερδίστε από ένα NBA 2K19 & FIFA 19, προσφορά των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ!

Το νέο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ανοιξε πρόσφατα τις πύλες του στη Γλυφάδα και έτσι όλοι οι fans της τεχνολογίας, των tech gadgets, αλλά και του gaming έχουν βρει πλέον το δικό τους σημείο συνάντησης. Αυτό βέβαια είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό, από τη στιγμή που στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στο e-shop www.germanos.gr, οι καταναλωτές θα βρουν κορυφαίους τίτλους παιχνιδιών, προηγμένες κονσόλες, αλλά

και όλες τις νέες κυκλοφορίες, σε προσιτές τιμές και με αποκλειστικές προσφορές.

Πρόσφατα, μας δόθηκε η ευκαιρία να επισκεφθούμε το νέο experimental χώρο στη Γλύφαδα και παρακολουθήσαμε από κοντά ένα επικό gaming tournament, στο οποίο δεκάδες gamers αναμετρήθηκαν μέχρι τελικής πτώσεως στα FIFA 19 και NBA 2K19, με τους πρώτους νικητές να διεκδικούν και να κερδίζουν απίθανα και πλούσια δώρα. Όπως μπορείτε να φανταστείτε έγινε χαμός και ανεξαρτήτως αποτελέσματος, όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Και επειδή ειναι γνωστό πόσο καλοί οικοδεσπότες είναι στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μετά το πέρας του event γυρίσαμε στις «αποσκευές» μας, με δύο τίτλους για PS4, του FIFA 19 και του NBA 2k19, τα οποία μπορείτε να τα διεκδικήσετε σε έναν ακόμη επικό διαγωνισμό!

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας θα πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

Like στη σελίδα του Gameslife.gr στο FacebookLike στη σελίδα των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο FacebookLike & Share το διαγωνισμό στο profile σας (σε public μορφή)Σχόλιο κάτω από το Post του διαγωνισμού μέσα στο site

Ευχαριστούμε τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ για την ευγενική χορηγία των δώρων. Για να να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να έχετε κάνει οπωσδήποτε τα παραπάνω βήματα. Θα δεχτούμε συμμετοχές μέχρι τις 23:59, 21/10/2018 και τα αποτελέσματα για τους 2 τυχερούς θα ανακοινωθούν την 22/10/2018 (Δευτέρα). Ρίξτε μία ματιά στους όρους του διαγωνισμού που ισχύουν με όλα τα give-aways που διοργανώνουμε.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

The post ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Κερδίστε από ένα NBA 2K19 & FIFA 19, προσφορά των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα