ΕΚΠΛΗΞΗ από την Huawei! Ετοιμάζει το δικό της gaminng phone (Mate 20X)!

Εάν ασχολείστε με τον κόσμο των mobile phones, σίγουρα θα γνωρίζετε ότι η Huawei έχει στα σκαριά την επόμενη ναυαρχίδα της, Mate 20, η οποία αναμένεται να καταπλήξει τα πλήθη! Η κινεζική εταιρεία συνηθίζει να ρίχνει στην αγορά μία πολύ ισχυρή ναυαρχίδα (Pro), ένα core μοντέλο και μία… «Special Edition». Αν και ήταν σύνηθης τακτική ή έκδοση ενός premium μοντέλου (βλέπε Porsche

Edition), φέτος η Huawei φαίνεται να ρίχνει δίχτυα στην τεράστια και προσοδοφόρα αγορά του mobile gaming. Για αυτό και ήδη έκανε την εμφάνιση του ένα teaser για το Mate 20X, το πρώτο gaming-oriented smartphone της κινεζικής εταιρείας.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτονται, θα διαθέτει μεγαλύτερη μπαταρία και ένα νέο σύστημα ψύξης για παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων. Οι πληροφορίες αναφέρονται ακόμη στην ύπαρξη OLED οθόνης 7,21 ιντσών ανάλυσης 2240x1080pixels, επεξεργαστή Kirin 980, 4, 6 ή 8GB και αποθηκευτικού χώρου από 128 έως 512GB. Το Huawei Mate 20X θα δώσει το «παρών» στο event του Λονδίνου, μαζί με τα Mate 20 και Mate 20 Pro, αλλά και τα Huawei Watch GT και Freebuds 2 Pro. Περισσότερα όμως θα γνωρίζουμε στο ειδικό event που διοργανώνει η Huawei για την παρουσίαση του νέου Mate στο Λονδινο στις 16 Οκτωβρίου.

The post ΕΚΠΛΗΞΗ από την Huawei! Ετοιμάζει το δικό της gaminng phone (Mate 20X)! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα