Χριστουγεννιάτικο cosplay στο Welcome Party 2015!

Αριστουργηματικό gaming cosplay χριστουγεννιάτικου αρώματος με Irene Astral, Darkenya Adams, Eve Estenzia και Maggy Liana περίμενε τους επισκέπτες του InSpot στην Πανόρμου χτες. Οι τέσσερις cosplayers έβγαλαν άπειρες φωτογραφίες με τους fans τους, μίλησαν για τις εκπληκτικές στολές τους και βοήθησαν στο hosting του Welcome Party 2015 που θα μπορούσε άνετα

να γίνει θεσμός και να το ξαναδούμε και του χρόνου.

Με την Irene Astral έχουμε ξαναγνωριστεί εδώ στο gameslife μέσα από αποκλειστική συνέντευξη, τότε που είχαμε θαυμάσει το απίστευτο cosplay της Astrid από το Skyrim. Αυτή την φορά η Irene είχε ετοιμάσει μια εξαιρετική στολή pinup Miss Santa. Η Darkenya είχε σαρώσει ως Jinx στο φετινό Greek Legends event, όταν είχε βοηθήσει τον Quickshot στο hosting της παρουσίασης cosplay. Για την εορταστική περίοδο όμως έκανε τη μετάβαση από Jinx σε Katarina (χριστουγεννιάτικο Slay Belle).H Eve έχει στο ενεργητικό της μερικά πολύ εντυπωσιακά cosplays (Caitlyn από League of Legends, Misa Amane από Death Note, Juliet από Lollipop Chainsaw, κ.λπ.), αλλά φέτος έβαλε κι αυτή τα χριστουγεννιάτικά της με το Candy Cane skin της Miss Fortune. Τέλος, η Maggy Liana είναι η πιο νεοφερμένη της τετράδας, παρόλα αυτά η στολή της Nidalee ήταν εξαιρετικής ποιότητας (με αληθινή γούνα) και μπόλικο… στόκο για τα props (δόντια και δόρυ).

To hosting το έκανε η Χριστιάννα Θάνου με εκτενές streaming, όπου φιλοξένησε όχι μόνο τις τέσσερις cosplayers, αλλά και άλλους guests, απαντώντας σε ερωτήσεις του κοινού και σχολιάζοντας την επικαιρότητα. Τέλος να υπογραμμίσουμε και την έξοχη διοργάνωση του οικοδεσπότη InSpot: παρά την μεγάλη προσέλευση κόσμου, το προσωπικό καλωσόρισε όλους τους περαστικούς, κερνώντας από μελομακάρονα μέχρι… σφηνάκια! Μετά από τα καταστήματα στο Χαλάνδρι και την Πανόρμου, σειρά έχει το κατάστημα του Κορυδαλλού σήμερα (30 Δεκεμβρίου 2014), όπου θα έχετε την τελευταία ευκαιρία να δείτε από κοντά τις πανέμορφες Miss Santa, Nidalee, Miss Fortune και Katarina. Συγχαρητήρια για τις εξαιρετικές στολές και καλή πρωτοχρονιά!

The post Χριστουγεννιάτικο cosplay στο Welcome Party 2015! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα