ΤΡΙΠΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Final Fantasy, Pokemon, Persona 4!

Πλησιάζει η πρωτοχρονιά και ετοιμάσαμε τριπλό διαγωνισμό με τρία εξαιρετικά δωράκια! Ας αποχαιρετήσουμε το 2014 με τον καλύτερο τρόπο…


-Final Fantasy, Σετ τεσσάρων μικρών φιγούρων (Trading Arts Vol. 3) από την σειρά παιχνιδιών Final Fantasy με την Aeris, Tidus, Balthier και Fran. Φιγούρες από PVC, ύψους περίπου 5 εκ. από την Square Enix.

-Pokemon

Σετ Trainer Kit (Deluxe Edition) από την σειρά παιχνιδιών Pokemon. Το σετ περιλαμβάνει ένα Pokedex, 15 pokemon κάρτες ID tag (για απεικόνιση στο Pokedex), ένα γάντι trainer, μία Pokeball (Clip n” Carry) και μικρή φιγούρα του Pikachu. Προϊόντα από υλικό PVC από την Tomy.

-Persona 4 Φιγούρα του Teddie / Kuma (Prize Version). PVC φιγούρα ύψους 15 εκατοστών από την Taito.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα τρία δώρα μπορείτε να βρείτε στα αντίστοιχα links από το κατάστημα Otakustore, τον καλυτερότερο δωροθέτη της χρονιάς! Για συμμετοχή στον διαγωνισμό, αρκεί ένα σχόλιό σας, στο παρακάτω χώρο για τα comments. Τρεις τυχεροί θα κερδίσουν από ένα δώρο (η επιλογή θα γίνει στην τύχη, αλλά αν έχετε κάποια προτίμηση, μπορείτε να το γράψετε στο σχόλιό σας). Μπορείτε να γράψετε οτιδήποτε, αλλά λόγω πρωτοχρονιάς, θα χαρούμε να διαβάσουμε ευχές και εορταστικά μηνύματα! Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας και θα ανακοινώσουμε τους νικητές την Παρασκευή, 2 Ιανουαρίου 2015.

Καλή τύχη, καλή πρωτοχρονιά και ευτυχισμένο το 2015!

The post ΤΡΙΠΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Final Fantasy, Pokemon, Persona 4! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα