Το WildStar κυκλοφορεί 3 Ιουνίου – τι κερδίζεις με την προπαραγγελία

Η NCSoft μαζί με την Carbine Studios ανακοίνωσαν την ημερομηνία της επίσημης κυκλοφορίας του WildStar, η οποία είναι 3 Ιουνίου. Οι προπαραγγελίες του παιχνιδιού ξεκινούν στις 19 Μαρτίου και η προτεινόμενη λιανική τιμή του παιχνιδιού είναι 39,99€.

Τί κερδίζεις όμως με την προπαραγγελία του παιχνιδιού; Καταρχήν θα έχεις πρόσβαση σε οτιδήποτε ακούει στο όνομα beta μέχρι την κυκλοφορία

του. Επίσης, θα μπεις στο παιχνίδι τρεις μέρες νωρίτερα από τους υπόλοιπους και θα τσιμπήσεις ένα αποκλειστικό Rocket House, ένα διακοσμητικό αντικείμενο για το σπίτι που αυξάνει το rest-experience σου και μια έξτρα τσάντα 10 θέσεων!

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις αρχικά: την κανονική και την Deluxe. Στην απλή θα βρεις 30 μέρες συνδρομής και το αντικείμενο Eldan-themed Housing Décor. Η Deluxe κοστίζει 20€ περισσότερα και περιλαμβάνει ό,τι και η απλή συν το Eldan Hoverboard, ένα μοναδικό κουστούμι, ένα μοναδικό τίτλο Eldan και ένα αποκλειστικό σετ χρωματισμού Eldan dye set. Η τελευταία μάλιστα έρχεται στην Ελλάδα σε μεταλλική θήκη και θα υπάρχει περιορισμένο απόθεμα.

Περισσότερα θα μάθεις εδώ.

The post Το WildStar κυκλοφορεί 3 Ιουνίου – τι κερδίζεις με την προπαραγγελία appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα