Ο Cliff Bleszinski εγκαταλείπει το game development και η Boss Key βάζει λουκέτο!

Στον κόσμο του gaming είναι γνωστό ότι ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος, για αυτό και πολλά projects ή ελπιδοφόρα game development studios καταλήγουν στα… αζήτητα, παρά τις καλές διαθέσεις και προθέσεις. Αυτό συνέβη και με την περίπτωση της Boss Key Productions και του Cliff Bleszinski, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομα του με το Gears of Wars franchise.

Δυστυχώς, τα πράγματα δεν πήγαν και πολύ καλά για τον Cliffy B, καθώς το LawBreakers παρόλο που υπήρξε ένα ελπιδοφόρο project, τελικά επισκιάστηκε από το Fortnite (που ανήκει επίσης στην Epic) και έτσι τελικά αναγκάστηκε να προχωρήσει στο Radical Heights, ένα battle royale game, το οποίο όμως δυστυχώς… έχασε το τρένο, με την γνωστή εταιρεία να τερματίζει την ανάπτυξη του! Όλα τα παραπάνω οδήγησαν στο κλείσιμο της Boss Key Productions, ενώ ο εμπνευστής του Gears of War, σε πρόσφατη σχετική ανακοίνωση του, τόνισε ότι εγκαταλείπει το game development, καθώς στόχος του είναι να ανακτήσει τις χαμένες δυνάμεις του και να εστιάσει στην οικογένεια του. Παρόλα αυτά, δεν έκλεισε την πόρτα ότι μία μέρα θα επιστρέψει ξανά στην ανάπτυξη παιχνιδιών και η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος του gaming έχει πάντοτε ανάγκη από δημιουργικά μυαλά όπως ο Cliffy B!

The post Ο Cliff Bleszinski εγκαταλείπει το game development και η Boss Key βάζει λουκέτο! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα