Ανοιχτή beta για το The Crew

Οι κάτοχοι Xbox One και PlayStation 4 θα μπορούν να ρίξουν μια ματιά στο The Crew, από 25 μέχρι και 27 Νοεμβρίου. To παιχνίδι θα κυκλοφορήσει κανονικά στις 2 Δεκεμβρίου, αλλά η Ubisoft αποφάσισε να δώσει σε όλους τους παίκτες την ευκαιρία να οδηγήσουν το αγαπημένο τους αμάξι στους (πραγματικά, ατελείωτους) δρόμους

των ΗΠΑ. Σημειώστε ότι πλέον η μορφή του παιχνιδιού έχει φτάσει στην τελική, οριστική της έκδοση, οπότε ο όρος «beta» ίσως να μην είναι 100% ακριβής, καθώς δεν πρόκειται πλέον να δώσετε feedback που θα αλλάξουν κάτι σημαντικό, είναι πολύ αργά πλέον. Είναι όμως ένα demo, πριν την ημερομηνία κυκλοφορίας για να ξέρετε τι σας περιμένει.

Στην ανοικτή beta (όπου θα μπορείτε να μπείτε μόνο για τις τρεις ημέρες), θα μπορείτε να δείτε μόνο τις δύο (από τις πέντε συνολικά) περιοχές του παιχνιδιού, τις Midwest και East Coast. Ανοικτές θα είναι και οι αντίστοιχες PvP arenas για να κοντράρετε άλλους παίκτες. Για όσους θέλουν να ασχοληθούν με το «φτιάξιμο» των αυτοκινήτων, θα έχουν ανοίξει δύο αντίστοιχα spec classes (από τα πέντε συνολικά), τα Street και Dirt. Από τον Ιούλιο του 2014 πάντως, έχουν γίνει πολλές δοκιμές σε κλειστές beta και πάνω από 1.000.000 παίκτες έχουν δώσει πολύτιμες κριτικές στους developers. Κλείνοντας, να σημειώσουμε ότι η beta θα είναι ανοικτή για όλα τα μέλη των Xbox Live και PSN, αλλά υπάρχει ένα disclaimer ότι «μερικές λειτουργίες, θα απαιτούν συνδρομή Xbox Live Gold / PlayStation Plus, αντίστοιχα». Εμείς πάντως, από τον Ιούλιο είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μερικές πρώτες βόλτες, μπορείτε να διαβάσετε τις εντυπώσεις μας στο αντίστοιχο hands-on άρθρο.

The post Ανοιχτή beta για το The Crew appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα