Walk like a… Viking! Τα Assassin’s Creed Valhalla sneakers από τη Reebok θα σας ξετρελάνουν!

Οι γενναίοι vikings πριν από εκατοντάδες χρόνια θα φορούσαν ειδικά κατασκευασμένες μπότες με δέρμα και γούνινη επένδυση για να αντέχουν στα παγωμένα πεδία των μαχών και στις αφιλόξενες παγωμένες εκτάσεις της Σκανδιναβίας. Σήμερα βέβαια δεν χρειάζεται να φορέσετε μπότες για να νιώσετε για λίγο viking, αλλά τα νέα Reebok X Sneakers που είναι εμπνευσμένα

από τον κόσμο του Assassin’s Creed: Valhalla! 

Η Ubisoft και η Reebok ανακοίνωσαν πρόσφατα την πρώτη τους συνεργασία, δημιουργώντας μια capsule συλλογή, γιορτάζοντας την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του Assassin’s Creed: Valhalla. Οι fans του Assassin’s κάτι μας λέει ότι θα τα λατρέψουν, με την εν λόγω συλλογή να σε τρία sneakers, που κυκλοφορούν σε αποκλειστικούς χρωματισμούς εμπνευσμένους από το Βόρειο Σέλας. Πιο συγκεκριμένα εάν θέλετε να βαδίσετε όπως οι viking μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα…

Zig Kinetica (119,95€): Εμπνευσμένο από το βαθύ «μαύρο της σκανδιναβικής νύχτας» και το Βόρειο Σέλας, το πάνω μέρος του Zig Kinetica x ASSASSIN’S CREED VALHALLA είναι σχεδιασμένο από μαύρο mesh ύφασμα, ενώ η zig zag σμαραγδί σόλα του είναι εμπνευσμένη από τη θάλασσα. Επίσης, έχει το σύμβολο του Synin, το χαρακτηριστικό κοράκι της σκανδιναβικής μυθολογίας.

Club C Revenge (89,95€): To κλασσικό λευκό suede Club C Revenge x ASSASSIN’S CREED VALHALLA με χρωματισμούς από σμαραγδί και μαύρες λεπτομέρειες εμπνευσμένες από τη σμαραγδένια θάλασσα, απεικονίζει στη σόλα του ένα από τα πιο εμβληματικά σύμβολα των Βίκινγκ το διπλό τσεκούρι μάχης.

Classic Leather Legacy (89,95€): Το επικό Το Classic Leather Legacy x ASSASSIN’S CREED VALHALLA, με χρωματισμούς ψυχρού γκρι και λεπτομέρειες δύο αποχρώσεων σμαραγδί, εμπνευσμένο από τα χρώματα της θάλασσα και της ομίχλης. Στο πίσω μέρος του sneaker υπάρχει ανάγλυφο ένα κοράκι που υποδεικνύει για ακόμη μια φορά τη σημαντικότητα που είχαν αυτά τα πλάσματα για τους Βίκινγκ.

Τέλος, η συλλογή περιλαμβάνει επίσης δύο hoodies (64,95€), καπέλο (27,95€) και κάλτσες (14,95€). Όλα τα προϊόντα απεικονίζουν το custom ASSASSIN’S CREED VALHALLA X REEBOK λογότυπο, καθώς και πρόσθετα σύμβολα, όπως κοράκια και άξονες, σύμβολα της σκανδιναβικής μυθολογίας.

Η συλλογή ASSASSIN’S CREED VALHALLA X REEBOK είναι διαθέσιμη στο https://www.reebok.com/gr/assassinscreed_valhalla_collection

The post Walk like a… Viking! Τα Assassin’s Creed Valhalla sneakers από τη Reebok θα σας ξετρελάνουν! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα